Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arsenalka

csendes tag

válasz Keeperv85 #18858 üzenetére

Hát én most perpill örülök, hogy összeraktam végre "rendesen" és működik. :D Annyi bajom van, raktam bele egy friss Domino-s kártyát, aktiválni is alig sikerült, ki kellett mennem az udvarra vagy 5x és ki/be kapcsolni mire végre sikerült egy hívást elindítanom, A mobilhálózat nem elérhető hibaüzenet nélkül. Olvastam most valamit, hogy szoftvert kell rajta újrahúzni, az mit takar? Van topicba egy olyan, hogy B06 telepítése, de mivel az van, meg nincs frissebb hivatalos ezekszerint.. ezért azt csináljam meg és hátha ? Vagy van esetleg jobb ötleted?

• Arsenalka

csendes tag

válasz Keeperv85 #18856 üzenetére

Bocs mindenkitől, de BASSZAMEG! :D Rákérdezhettem volna hamarabb is, szétszedtem megint, összeraktam újra és van kép is :AS:D:D:D:D:D Egyenlőre annyit hibát fedeztem fel, hogy a kamera meghalt :D Köszönöm neked! :D

• Arsenalka

csendes tag

Sziasztok, először is boldog új évet mindenkinek!

Ne kérdezze senki, hogy hogy meg miért, de eszembe jutott most a polcomon elfekvőben lévő beázott Grand X IN telefonom. A történet a következő: gyümölcsszedés, dombos szar hely, fedett rész még véletlenül se a környéken és a felhőszakadás megérkezett, telefon a hátizsákomban és persze szétázott. Történt mindez a legutóbbi nyáron. Telefon szétszed, nézeget, víz csöpög belőle. Nem kapcsoltam be vagy 3 napig, próbáltam olyan helyre tenni, ahol van esély rá, hogy kiszáradhat, na mindegy a lényeg, hogy beakartam kapcsolni, tudom, korai volt, be is jött a ZTE logó ha jól emlékszem.. aztán egyszercsak becsíkozódott a képernyő és azóta nem láttam rajta többet semmit. Aki ért egy kicsit is a témához, az segítsen már légyszíves, ugyanis azt csinálja jelen pillanatban, beakarnám kapcsolni, rezzen, olyan mintha bekapcsolna, képernyő kicsit kifényesedik, de kép nem jelenik meg rajta + a led is világít rendesen. Annyi, hogy most töltőre ráraktam, és zölden világít folyamatosan, pedig megmértem az akksiba épphogy egy kis leheletnyi feszkó van csak. Ha akkumulátor probléma, akkor produkálhat-e ilyet a kijelzővel vagy a kijelzőnek lett kapufa? Tudom, hogy nehéz erre válaszolni, de azóta se tudtam vele mit kezdeni, meg ötletem sincs, hogy megéri-e egyáltalán foglalkozni vele és ha igen, akkor hol tennék meg mindezt.

Válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák