Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rien01

csendes tag

válasz gyuribácsi88 #5128 üzenetére

Nem....minden ember megkérdezi, hogy megy e pl a gta3...Én azt kérdeztem, hogy milyen komolyabb játékok futnak már? Mivel bármikor jöhetnek újabb átiratok inteles procira, így ezt a kérdést szerintem nem lehet megválaszoltnak tekinteni pl egy másfél hónappal ezelőtti hozzászólásból...bocs

OFF:
    Kérlek mások nevébe ne beszélj, hogy kinek mihez van kedve hozzászólni! Ha te az én kérdéseim sablonosnak érzed, akkor csak nyugodtan görgesd tovább az egeret..

ON: Zsolt_72 köszönöm a válaszod és a linket, így biztosabbra megyek, hogy jó választás lesz ha megveszem ezt a készüléket!

Tomacko nem piszkálsz, félreértettél én nem a Discovery Channelnek szeretnék dokumentum filmet forgatni :DDD csak érdekelt, hogy a mindennapi használatkor mennyire jó illetve rossz minőségű képek születnek. Pl itt egy hsz-ben olvastam, hogy egy beltéri eseményen készült fotósorozat eléggé gyérül sikerült!
    A feltöltött képeket és videókat láttam de azok meg nem támasztották alá azt, hogy használhatatlan lenne a kamera!

Csak ennyit akartam, köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák