Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tasker
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Pete55555 #550 üzenetére
Bár mindkettő nagyon tetszik, de P és SII közül inkább az SII-t venném (durván 8-9k lenne a különbség a kettő között). Aztán úgy voltam vele, hogy amikre használnám a telefont, arra papíron a GXI is alkalmas, aztán majd a gyakorlatban kiderül, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeimet. Ha nem sikerül neki, akkor megy vissza a feladónak.
Fölösleges várnom a felhasználói tapasztalatokra, mert mindent nem próbálhat ki helyettem egy idegen, és amúgy sem vélekedünk ugyanúgy egy azon dologról (pl. volt akinek az SII fülhallgatón keresztüli hangminősége rossz volt, nekem viszont semmi bajom nem volt egy CX400-at használva).
gyuribácsi88: mikor páromnak vettük a Skate-et, akkor sem szóltak. A mai napon még kivihetik, de ha mégsem vinnék, akkor holnap biztosan megkapod (holnap is munkanap lesz, nekem is holnapra ígérték a kiszállítást).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest