- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Böngésző: én a Maxthon-t használom
zenelejátszás: Winamp, Winamp pro, JetAudio dehát ugye izlés kérdése, egyszer kipróbáltam a poweramp-t is amit nagyon sokan tartanak top-1-nek. nekem pl. abszolút nem jött be, a hangzása nagyjából oké (EQ-t soha nem használok) és a hangereje se volt olyan hűde jó. Dehát kinek mi....
ébresztő: Alarm Clock xtreme free ha fontos neked is a szinte teljes képernyőre be állítható szundi vagy leállítás(gyárit nem próbáltam ki, hogy tudja-e ezt).
Képernyőzárnak én pedig a Magic Locker-t használom -
t181
senior tag
akkufigyelő: ha figyelni akarod, akkor szerintem GSam Battery Monitor
Widgetlocker: Nekem fent van, használom, mert szeretem bütykölni a teló kinézetét, és erre a WL felel meg legjobban(lockscreen szempontjából)..
Böngésző: amit a legtöbbet használok, az az Opera Mini, mert belassított mobilnet(32kb/s) mellett is elég gyors, a többi ilyen sebességnél nagyon szenved...A Chrome fent van, de nem nagyon használom, mert ha van wi-fi, akkor általában ott van a közelben a notim is, viszont abból a szempontból jó, hogy szinkronizál, figyeli, hogy a notin, vagy akárhol mi van megnyitva.
zene: PowerAMP...bőven megéri a pénzét, és egyszerűen nem sikerült olyan prorgramot találnom, ami helyettesíthetné...
facebook: fent van a facebook sajátja, friendcaster, és a facebook messenger. A Messenger-t javaslom, ha beszélsz facebook-on, de a másik kettő...ébresztgetik a telót(még így is lazán kihúzza az egy napot, de...). A kettő közül inkább a Friendcaster, mert gyorsabb. De néha még így is ránézek Opera Mini-vel az m.facebook.com-ra, ha fontosabb értesítést várok...
Ez csak egy szubjektív vélemény volt...
(#10983) Canonfan
Válts 2G-ről 3G-re(vagy fordítva), aztán vissza. Ez nekem megoldotta régen. -
Keeperv85
nagyúr
email: gmail (alap) >> Jó az, nem kell másik.
facebook: friendcaster >> Ha jót akarsz magadnak: böngésző és semmi más FB mellé. Még nem írtak hozzá normális app-ot, ami ne ébresztgetné a telót folyton és szerintem soha nem is fognak
filmlejátszás: mx player >> Esetleg helyette a MoboPlayer, nincs ennyire tele reklámokkal.
képnézegető: quickpic >> Jó lesz.
fájlátvitel: airdroid >> Oké. Sőt, ez a legjobb szerintem.
akkufigyelő: battery stats plus >> Tökéletesen felesleges, csak az erőforrásokat zabálja. >> Kuka.
design: nova launcher + dcikonz >> Ez ízlés kérdése, ha neked tetszik, akkor oké.
-> létezik olyan app, ami a notification bar-t és a jobb felső sarokban az infókat designolja át? >> Nem, nem létezik.
widget locker >> Passzolok.
böngésző: gyári - érdemes cserélni chrome / opera mini / opera mobile ? >> ...helyett Dolphin HD
zenelejátszó: ?? >> Mort Player, ha ingyenes kell, ha hajlandó vagy költeni: PowerAmp
ébresztőóra: ?? >> Gyári. Mindegyik ennyit tud, vagy ennyit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- ASUS routerek
- BestBuy topik
- XPEnology
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest