- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Olvasva a fórumot eszembe jutott pár kérdés amit szeretnék megkérdezni a már GrandX IN tulajoktól.

Az enyém majd csak a jövő 7-en jön meg (ha minden jól alakul), ezért szeretnék kérdezni addig a tapasztalataitokról, bocs, ha már ki lett tárgyalva valamelyik kérdés :
1. A telefon Wifi antennája mennyire érzékeny, illetve mennyire csatlakozik problémamentesen a Wifi hálózatokra? Olvastam rizso fórumtárs hozzászólását, miszerint nála nem megy a laptop által megosztott Wifi-vel, nálam alapból Wifis router van otthon, és azért érdekelne, mert letölteni, appokat frissíteni újabban kizárólag az otthoni Wifin szoktam, a sajnos nem korlátlan mobilnetem miatt.
2. A hátlapot tényleg olyan kínszenvedés leszedni (szerencsére nem kell majd sokszor) vagy azért nem annyira vészes, érdemes pl műanyag vonalzót, régi plasztikkártyát is bevetni a cél érdekében?
3. A telefon gyári kijelzővédő fóliája milyen szerintetek, ha nincs más bőven jó, vagy mindenképp érdemes leszedni és és venni rá egy jobbat? Én szeretnék rá fóliát minenképp, mert úgy tudom nem GorillaGlass üveg van előtte...
4. Az aksiról mi a tapasztalatotok? Úgy értem, úgy hogy most hogy tesztelitek, intenzívebben használjátok (legalábbis magamból indulok ki, én azt tenném/fenni fogom
) így is kibír 1 napot legalább, vagy volt hogy hamarabb megadta magát az aksi?5. Még annyi kérdésem lenne, hogy a gyári füles, illetve a telefon hangminősége milyen, mennyire szól jól? Úgy emlékszem írta valaki itt a fórumon hogy a gyári füles kinézetre 500 Ft-nál nem ér többet, de hangra is kb annyi, vagy simán használható azért, illetve érdemes lehet a telóhoz jobb fülest venni, mennyire jó a hangminősége?
Bocs a sok kérdésért, válaszotokat előre is nagyon szépen köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) így is kibír 1 napot legalább, vagy volt hogy hamarabb megadta magát az aksi?