-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Megkérek mindenkit, hogy maradjon a kulturált fórumozás keretein belül! Flamet sem kell indítani senkinek! Köszönöm.
-
lajbi101
tag
Sziasztok! Nem tudjátok mikor lesz mobilarénás teszt! Igaz megvettem már a telefont de érdekelne mert az nekem nagyon mérvadó és nagyon érdekelne mit mondanak róla!
-
Samus
addikt
Kijelzőre ki milyen fóliát használ? Az emelegetett német fólia nem a legjobb, a gyári le fog jönni, és nehéz is rajta keresztül simogatni a telefont. Valami olyan kellene, amin könnyen csúszik az ujj, nem túl vastag, de jól vég és nem is túl drága.
Tokot vettem, belebújtatós műbőr, kihúzó füllel, Galaxy S II a telefon pontos mérete (köszönet egy fórumtársnak érte), Redant típusú (egy hangyafej a logója). 2k volt, elég minőségi hatást kelt.
Kolléga jelezte úgy 10 hozzászólással ezelőtt, hogy ma látott egy Grand X IN-t a szerkesztőségben. Jövő héten várható a bemutató...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
rizso
addikt
Töltöttem fel pár, rosszabb fényviszonyok között készült képet (borús, felhős, ködös időben, este vagy éppen beltérben)
lajbi101: ha már nálad van, akkor sokkal többet érsz a saját tapasztalataiddal, mint egy másik ember véleményével
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Doky1988
senior tag
Valakinek volt-e olyan problémája, hogy rootolta a telefont és Facebooknál a Check in -nél ha meghatározza ugye h holvan GPS alapján rámek bármelyik helyre és "A(z) facebook alkalmazás sajnos leállt" hiba üzenetet kapok.Eddig jó volt. :/ Unrootoljam? Unrootoltam, így sem jó.Ötletek?
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Peter_Pan
tag
válasz Doky1988 #3460 üzenetére
5letem: factory reset + rögtön utána teljes B04 ROM visszaállítás sd-ről. Ha utána sem jó, akkor valószínű még mindig maradt valami hiba a legfrissebb facebook app-ban is, és a jelenség nem függ össze a rootolással.
Bár szerintem valami kedvezőbb és egyértelműbb dolgot akartál hallani -
zannor
tag
Sunspider: 1302,8 ms +/- 5,4%
Triangle Texture Test: 28,379382 Millió/sec
Egypt HD Offscreen 1080p: 13 fpViszonyításképpen (jobbat nem találtam):
-
zoli03
őstag
Miért fontos ennyire a fólia? Nekem Bladem van, a kezdetektől nincs rajta fólia, és nincs rajta karc, tökéletes a kijelzője (igaz tokban tartottam). Valószínűleg én is veszek majd egy Grand X IN-t, de amennyien itt problémáznak a fólián, már én is elgondolkodtam, hogy előre rendelek rá (bár szerintem ugyanúgy fólia nélkül fogom használni).
-
-
szaszii
tag
válasz Keeperv85 #3465 üzenetére
A matt fóliákkal ki mennyire van megelégedve? Szerintem jobbak, mint ezek a sima felületű fóliák, könnyebben "siklik" rajta az ember ujja. Én valami olyasmit keresek rá, aki talál szóljon.
A betekintési szögtől én is el vagyok ájulva, majdhogynem vízszintesen is jól látni.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Peter_Pan #3432 üzenetére
Nekem is szürkék maradnak a sávok... És nem hiszem, hogy a tesztprogram hibája lenne, mert ezekszerint hibás a Beautiful Widget és a Minimalistic Text is. Amúgy szerintem az se életszerű ha a Maps szabad ég alatt jó 3km-el arrébb rák le, a puszta középen.
Ja és nem a konyháig navigálok, hanem pl a Llama is jó lenne ha használható lenne (másik lakhely egy cellán van az elsővel), és 1-2 időjárás programot is jó lenne auto helyzetfelismerésen hagyni.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-
sambuce
tag
Szép estét!
Azt lehet tudni,hogy milyen FM chips van benne vagy esetleg a SpiritFM-t próbálta vki? -
alexka79
csendes tag
válasz sarkanyolo2 #3473 üzenetére
Én is onnan jövök...
Kipróbáltam egy 3.5-es dugóval rendelkező Sony discman fejhallgatómmal és eszméletlen jól szól! Zene hallgatáshoz nem is kell nekem headset. Ilyennel: Sony Discman headphone[ Szerkesztve ]
-
adamsz82
tag
Az mitől lehet, hogy windows alatt, az sd kártya tartalmát nézve minden duplázódva látszik és ha másolnék egy ilyen mappába akkor nem kezdi el a másolást és hibát dob.
A telefonon nézve nem látszik duplikáció és nincs semmi gond.
Ha windows alól új mappát hozok létre az sd kártya gyökerében és abba másolok nincs gond, működik.
Hogy jöhet elő ilyen duplán "látás"? -
Peter_Pan
tag
válasz Keeperv85 #3475 üzenetére
Úgy van. Még B03 alatt /system/etc/wifi alatt voltak a cuccai, illetve más mappákban túrkálva találtam egy rakat másik drivert a legkülönbözőbb FM chipekhez. Lehet próba-szerencse alapon is megtették amit lehetett
B04 alatt még nem kerestem hol lehetnek ezek.A Spirit FM alkotója a log file és a sercegés alapján ezt írta:
It appears your phone has the most common Broadcom FM/BT/WiFi combo chip, specifically a BCM4330.
Spirit should have worked if the Broadcom "OEM Proprietary API" was there, but it wasn't it appears.[ Szerkesztve ]
-
Peter_Pan
tag
-
adamsz82
tag
válasz sarkanyolo2 #3481 üzenetére
Az van rajta második napjától kezdve.
-
adamsz82
tag
válasz Peter_Pan #3482 üzenetére
Köszi az infót!
Egyenlőre sajnos semmi időm kinullázni factory resettel és visszapakolászni mindent, a B04 újratelepítése is kiüt mindent?
Még használom így a telefont, mivel csak a másolásnál zavaró windows-ról nézve, a telefonon nem látszik duplikálás ahogy nálad sem. -
Peter_Pan
tag
válasz adamsz82 #3484 üzenetére
B04 újratelepítése is kiüt mindent?
Sajnos nekem úgy tűnik nem.
Factory reset biztosan töröl minden felhasználói programot és appot, de /system/etc/media_profiles.xml kofigurációs fájl nem került utána ismét gyári állapotba (illetve egy másik sem). Így gyanús, hogy nem teljesen azt teszi, mint amire a neve utal.Ha csak a B04-es ROM-ot telepíted újra sd-kártyáról az meg pont fordítva: a konfigurációs fájlok gyári állapotba kerültek vissza, de érintetlenül marad minden felhasználói app és adat.
Mivel ki tudja a duplázás mögött mi van pontosan, így emiatt szerintem a kombinált megoldás a legbiztosabb.
Első újrainduláskor én engedtem, hogy a google szerverekkel szinkronizáljon, így az összes kontaktot és appot is letöltötte magától pár perc múltán (sőt a wifi jelszavát is, ami hasznos de mégis érdekes). Persze én csak a store-ból telepítettem programot.
Vagyis a factory reset + B04 újratelepítése max. 10 percig tart, utána meg kicsit békén kell hagyni szinkronizálni. Illetve ha sok dokumentomod van azok előzetes Pc-re mentésével mehet el inkább sok idő.[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Peter_Pan #3476 üzenetére
Köszönöm, megnéztem. Az Androsensor szerint az Accelerometer, a Gyroscope és a Meagnetic field folyamatosan változik, még ha az asztalra le van téve a készülék is - igaz minimáslisan, de szerintem ennek akkor is állandónak kéne lennie. Orientation is 10fokos értéken belül ugrál.
Kimentem az udvarra, most talált 9 műholdat, és mindre csatlakozott is (zöld lett a sáv), és megerősítette, hogy Írország/Cort-ban vagyok...
Facebookra Check-In is ez dobta.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Peter_Pan
tag
Amikor bajom volt, nálam álló helyzetben is -30m/s körüli értékeket mért két síkban is. Pedig nem zuhantam.
Néhány százados szórásban folyton változnak az értékek nálam is, pedig most minden ok.
A digitális iránytű pedig GPS nélkül néha eltéveszti merre nézek, valószínű amiatt, mert a mágneses szenzorok minden elektromos- és fémtárgy közelségére érzékenyek. Viszont minél több műholddal szinkronizál, annál pontosabb lesz az iránytű is. Szóval ezekmiatt szerintem inkább gyalogos navigációra alkalmas és néha gondolkodik egy kicsit mire pontos lesz. Külső autós antennával viszont még kiváncsi lennék rá, úgy gondolom jobb kell úgy legyen.
Az viszont érdekes, hogy sikeres műholdas kapcsolat után is Írországba tesz...[ Szerkesztve ]
-
kidarida
csendes tag
Na nekem sikerült megoldanom a gps problémámat, factory reset elég volt neki...
Még soha nem telepítettem vissza ilyen gyorsan telefonra mindent, kb 10 percembe került.
A kontaktokat vissza gmailból az appokat meg manuálisan gyorsan -
ko9
addikt
válasz kidarida #3488 üzenetére
Factory reset és B04 újrarakása után teljesen ugyanúgy Írországba rakott vissza a Google Térkép. Épp csak bejelentkeztem a Google fiókba, és indítottam is a térképet, már oda is rakott...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
tPedro_
őstag
Én is beléptem a klubba, megvan a teló.
Valaki kérdezte pár oldallal ezelőtt, nekem is lötyög a hangerő gomb, de szerintem nem zavaró.
-
SziberTomi
tag
Ma észrevettem egy furcsaságot. Délután ZH előtt ki kellett kapcsolni a telefont. Utána mikor visszakapcsoltam az intel logo után bejött egy fekvő android és felette egy piros háromszög jele. Nem is reagált semmi, tiszta ideg voltam, zsebreraktam. Mire hazaértem bicajjal, ami kb. 15 perc lehetett, arra már a pin kódot kérte és működött normálisan. Mi lehetett a probléma?
iPhone 5S
-
Keeperv85
nagyúr
válasz SziberTomi #3492 üzenetére
tokban van? Nyomja a hangerő gombot...
-
Gedeon31
addikt
Ebben a telefonnál van flash
player támogatás? -
Palesz191
aktív tag
kérdésem kamerával kaposlat.sa..
HDR képek készítése lehetséges valahogy? kül. hatások alkalmazása?
Ha nem is alap szoftverbe.. valami más? -
Doky1988
senior tag
válasz Peter_Pan #3462 üzenetére
Szia Peter_Pan!
Hát egy teljes gyáribeállítások visszaállítása segített neki, törölt mindent SD-ről, meg telefonról.. Igaz appokat meg a névjegyeket visszakellett tennem, még jóhogy myPhoneExplorer -rel csináltam mentést előtte.. De megjavult, sőt updateltem a facebookomat, és ugyanúgy megy..
Ott volt a hiba, hogy Facebook for Android appba mikor rámentem a "Check In" -re, beadta a helyeket ugye ami körülöttem van, vagyis környékembe, de rányomtam 1re, és nem adta be a postot ahol bejelölöm h kivel vagyok, meg írok hozzá valamit, hanem ugyanott maradt.. Vissza nyílra rámentem, akkor beadta de ha Post -olni akartam facere akkor A(z) facebook alkalmazás sajnos leállt. és kifagyott..
Gyári visszaállítás jót tett neki
Köszi a tippet!
DokY | www.zsolti.hu
-
Samus
addikt
Kipróbáltam a GPS-t. Szobában, ablak mellett két perc alatt sem talált jelet (ekkor próbáltam először). Ekkor kikapcsoltam a GPS-t. Pár perc múlva eszembe jutott, hogy az LG-m mobilnettel kombinálva fél perc alatt megmondta hol vagyok. Elindultam az előtér felé, bekapcsoltam az adatkapcsolatot, majd a GPS-t. A terasz fedett, ahogy kiértem a szabad ég alá (ami nagyon felhős és épp elég jól ködös is volt), azonnal megmondta, hol vagyok. 10 méteres pontossággal. Nem kellett neki 15 mp hozzá. Szerintem ez egész jó eredmény
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest