- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
SteelRain #3308 üzenetére
Én hasonlót akkor tapasztaltam, amikor az első hét után sd-kártyát tettem bele. Aztán tegnap is, miután megrootoltam (rootolás után preparing sd-card felirat volt az üzenősávban).
Nálam csak a windows látta duplán a mappákat, sőt pl a két DCIM mappa tartalma eltérő is volt. A telefonról ránézve a kártyára nem látta duplán a cuccot. Aztán azt találtam, hogy a telefonon van egy /sdcard (ez a felhasználó által behelyezett), és egy /mnt/sdcard mappa is (utóbbi a telefon beépített tárolója). Tévedésből ezt töröltem, mert falnak mentem a windows alatti duplánlátástól. Ettől eléggé megzavarodott a rendszer, mert ugyan láttam, hogy minden adatom rajta maradt a külső kártyán, mégsem tudtam megnyitni/másolni azokat.
Aztán úgy tűnt, mintha a rendszer is próbált volna valamit automatikusan javítani, mert 20 perc után már legalább tudtam új mappákat létrehozni és amit frissen másoltam fel, az minden rendben volt. Igazi azonban nem lett, így végül factory reseteltem, majd azután még sd-kártyáról a teljes B04-es ROM-ot újratelepítettem. Azóta minden rendben. Valószínű tehát a windows összezavarodik sd-kártya beillesztést követően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LEGO klub
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest