- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
Ma már ha valami nem made in china meg sem venném,mert szerintem hamisitvány!
Egyébként Kínából megvehető kb 65E pénzért.Persze magyar nyelv nélkül. -
Jacak
senior tag
Ez a gép komolynak tűnik,hajrá ZTE.
-
Dicker
őstag
Mit lehet tudni ennek az áráról? A cikkben nem láttam. Hardveresen nagyon is ütős. Bár a ZTE telefonok tulajdonosaira jellemző romolások a Tegra miatt felejthetőek. Szerintem nem lenne a körükben kedvelt készülék.
-
aAron_
őstag
Hát ezt nem értem
A kijelzőre teszik a gombokat, pedig alatta ott a hely neki...
-
csigabig
tag
Én elfogadnék 1db ebből a teloból !!
-
butyek
senior tag
Én még mindig a grand x-re várok, hogy milyen áron debütál a t-mobilenál.
-
Peat;)
veterán
"ha Huawei meg ZTE meg tudja csinálni, hogy 50-60-80 rugóért ad csúcstelefont"
Én nem találkoztam ilyen készülékkel. A ZTE Skate pl kifejezetten túlárazott darab volt a forgalmazása vége felé a tudásához mérten.
Most lesz egy új ZTE amivel igazad lehetne, csak: még nem ismert az ára, még nem ismert hogy a nagy és jó felbontású kijelző élményét lenullázzák-e a szokásos gagyi tft technológiával, illetve hogy a tmobilenál az intel processzor milyen megkötéseket tartalmaz.
Az alcatelnek van a 995-öse jó áron, igen. Csak elég benézni a topikba, kb minden második tulaj elégetné ahogy nézem.Részemről igen csak szkeptikus vagyok a feltörekvő kínai készülékekkel kapcsolatban és nem értem azt a szimpátiát ami kialakult körülöttük. A ZTE Blade remekül sikerült telefon, nekem is az van, de ez már régen volt. Azóta semmi különöset nem láttam.
-
leslie_smith
aktív tag
Nem tűnik rossz ajánlatnak,de majd meglátjuk.
-
hadrian77
csendes tag
Jövőre meg ki akarnak jönni a Firefox OS telefonnal is, nem aprózzák el.
http://www.engadget.com/2012/09/19/zte-mozilla-firefox-os/
-
Cannabis7
senior tag
nem lenne rossz, de azt nem értem, hogy az alsó-középkatrgóriás blae-nek viszonlag jó volt az anyaghasználata, meg egész jól nézett ki, ez a felsőkategóriás zte meg csúnya és a kép alapján az anyaghasználat is tér
-
blade zte
őstag
Nagyon 80+ezer forint szaga van ennek.
Ha el akarnek érni valami zte blade szerüt, ezt kéne 60-70ezer forint-ért adni.Mert ha nem lesz ennyi, akkor xiaomi m2-öt rendel mindenki.(már akinek nem baj hogy külföldröl rendeled)
Zte grand x meg háát mikor bemutatták legeslegelöször úgy februárban, még volt miért isteníteni.Most viszont az mtk6577 melett nincs akkora esélye(ráadásul úgy hogy azok sokszor nagyobb felbontással, olcsóbban érkeznek.)
-
Demens
tag
A hátlap pofás, előlről semmi extra. Kiváncsi vagyok, hogy ezek a kínai négymagosok mit produkálnak a "nagyokhoz" képest. Árban biztos jobbak lesznek.
-
Hajrá ZTE remélem jó ára lessz
-
gabancs
addikt
válasz
airmax_2.0 #19 üzenetére
Így van! Arról nem beszélve, hogy nálunk nem is kaphatóak, a garanciás de egyáltalán a szervíz egyenlő a nullával. Szóval jól hangzik, mert nekem is tetszenek, de nem itthon. Hogy jó és biztonságos vétel legyen, ahhoz kinában kellene élni.
-
airmax_2.0
tag
Igen... Én is azt látom, hogy a kinaiak megjelennek valamelyik kiállításon valami ütős vassal, - vagy otthon piacra dobnak valami király cuccot jó áron, - mire ideér már nem akkora durranás és az élenjárók ha nem is csökkentik a korábbi csúcs készülékeik árát, de kijönnek valami olcsóbb változattal, szolidabb paraméterekkel...
Az igazán ütős árú ütős kínai telefonok kínában vannak.... -
F34R
nagyúr
uff ,de jol nez ki
-
gabancs
addikt
válasz
gyuribácsi88 #2 üzenetére
Én nem igazán vettem észre, hogy bármelyik gyártó megváltoztatta volna az árképzését, mert a kínai telefonok megjelentek. De szólj, ha te másképp látod. Nincs itt még verseny se, se a Samsung se a HTC de még az LG sem kezdett aggódni emiatt.
-
airmax_2.0
tag
Nekem is nagyon bejövős...
De kelzsoca szerint az idén biztosan nem ér ide és az ára sem lesz 100 e alatt...
(a másik topikban előjött a grand era) -
Lompos48
nagyúr
Engem se zavar. (Virtuálisan régóta drukkolok a Huaweinek.) Ami jó, hogy halandóknak is juthatnak technikai ínyencségek. Ami elgondolkoztat, az a másfél milliárdos nép nyomulása egy hihetetlen ritmusban. Ez nem az első és nem is marad az utolsó terület, ahol ez evidens. Ezt lehet továbbgondolni.
-
crue
őstag
Az a baj, hogy nem fogják tudni olyan olcsón adni a tegra3 és a hd kijelző miatt, hogy érdemes legyen megvenni egy nevesebb konkurens helyett.
-
csaabz
őstag
Szemből nézve kissé ájfónos, reméljük nem lesz belőle baj....
-
MuzikJunkie
aktív tag
Zsír nagyon! Csak ne szálljon el az ára mire ideér... Bár az Alcatel, Huawei, ZTE triumvirátus azért ritkán megy 60 ezer fölé.
-
-
Lompos48
nagyúr
Még egy pár esztendő és mindenhol Huawei meg ZTE telefonokat látunk/árulnak majd. Elgondolkoztató, de lehet, hogy nem baj
-
csepelball
tag
Már csak a pénz kell rá
-
danikollar
őstag
4,5" a kijelző, de alatta és felette jókora üres hely van. Amúgy nem néz ki rosszul.
-
embe
nagyúr
Ejj de jó telókat hoznak ki mostanában. Csak kapkodom a fejem.
-
M3oH
addikt
ZTE jo lesz, ha osszeszedi magat, blade ota nem nagyon volt ertelmes keszuleke.
-
Beri78
őstag
nem lett valami szép
-
Szerintem senki nem gondolta volna hogy idáig fognak fejlődni, én örülök neki. Ami nekik versengés az nekünk pénztárcakímélés. Hajrá, hajrá ...
-
wertigo1984
őstag
Belehúznak rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest