Hirdetés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Nem szép (szerintem), de cserébe a többi jól hangzik.
-
atila4
senior tag
Jöhetne Euróbába is
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
kemdom
tag
20 dodós előfizus ár, az kb 200-250 függetlenül, nem? mert akkor musthave számomra, mert a másik szimpi, a SONY tuti el fog szállni az árazással...
#4 Hjanos:
WHAT??? Ne már...! Biztos nem olyan hü... BUTÁK, hogy meg merjék ezt tenni...[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
hjanos1
senior tag
A cikkből hiányzik, hogy a kijelző micsoda visszalépés (Skate/Blade-hez képes)
800x480 helyett 320x480The Factory Must Grow
-
berbatov2
senior tag
Nezd meg a mai ace+tesztet, na arra lehet mondani h visszalepes kb mindenhez kepest. Na es az arazasa se semmi.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Ennyiért nagyon jó ára van..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Ricardo
titán
Nesze neked Ace+
-
heady91
tag
Ilyen névvel én a zászlóshajót küldeném be a ringbe
XBOX Live Gamertag: FunnyMixer91 || Nexus 7 || NOKIA Lumia 920 Red
-
Csepy
őstag
A Skate-be kellett volna ilyen proci és akkor az már egész jó teló lenne...
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
DS39
nagyúr
na ez már korrekt, minél előbb jöjjön Magyarországra is. (bár designban nem egy nagy durranás, de a többi kárpótolna)
-
_NCT
addikt
Jajj de másolják azt a Nexus-t
-
FireKeeper
nagyúr
pont akartam írni. adott ez a készülék, korrekt hardverrel, de kis felbontású kijelző, a másik oldalon meg ott a Skate/Blade, ahol jó a kijelző felbontása (szerintem a mérete is), de a gyenge hardver megöli az egészet. nem kell rakétatudósnak lenni, hogy az ember kitalálja, mi lenne egy bombabiztosan jó telefon.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
kolosanyi
veterán
Ennyiért nem rossz, de mi ez a marhaság újabban, hogy direkt fos kijelzőket raknak bele az új telefonokba?
-
JR.CSé
senior tag
A kijelző engem nem igazán győzött meg a design szubjektív dolog. De egész vállalhatónak tűnik így elsőre.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
solanthugor
aktív tag
Èrdekes, az alja kicsit htc-s... a teteje meg olyan alcateles.. amùgy kis kellemes.
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
Demens
tag
Szerintem korrekt kis gép, az ára pedig igen kellemes. Sokkal jobb vétel a Samsung Galaxy Ace Plus-nál.
-
Moleman
addikt
Kár a WVGA-ért, pedig jó lehetne.
De én is már a Mimosát várom (vagy ugyanazt a hardvert 3.7-4"-os kijelzővel, a ZTE badge előny). -
Titan44
tag
A ZTE megint odatette magát, ezt is dobálja majd olcsóért akkor a többi gyártó tépi majd a haját.
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
-=Ghost=-
őstag
válasz FireKeeper #13 üzenetére
Ezek is olyanok mint a tesco-s számítógépek. Csak egy alkatrész van benne, ami gyenge, de az a legaljáról. Ezért tud olcsó lenni.
-
kiskaktusz
addikt
Eszméletlen ronda, de a specifikáció és a hozzá tartozó ár nagyon jó
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
FireKeeper
nagyúr
válasz -=Ghost=- #22 üzenetére
azért a kettőt talán ne hasonlítgassuk össze. a teszkós pc konkrétan az ipari hulladék kategória, de pl egy blade, még ha nem is épp a legminőségibb (és akkor még kedves voltam), azért attól fentebb van.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
nicu71
addikt
ronda mint a bűn.még jó hogy olcsó/?/
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Telomanikus
senior tag
A belső memória nem is rossz.
-
gabe8719
senior tag
Jöhetne felénk is, külsőre nem épp álmaim netovábbja, de a többi egészen jó, főleg ezen az áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Háztartási gépek
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Hálózatokról alaposan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple notebookok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest