Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! A barátnőm B3-án 10.1-20130917-KonstaKANG rom van, és olyan hibát produkál, hogy zenelejátszás közben magától vált számot, vagy tök magától bejön a googolenow. Azt is észrevettük hogy főleg buszon menet közben a nagyobb huppanásoknál.. (a barátnőm mondta ezt először, neki nem hittem el amíg nem láttam én is.. ) Van valami ötletek erre? Van már stabilabb, jobb rom?
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! Rég jártam erre, és sajnos nincs túl sok időm visszaolvasni, ezért számítok a segítőkészségetekre
melyik a "legjobb" rom a B3-ra most? (Barátnőmnél nagyon kezdi megadni magát Hjános cm.9-e) Előre is köszönöm!
-
JNSK
aktív tag
válasz
martin1369 #214 üzenetére
Már írtam, hogy a barátnőmnek elhoztam egy blade 3-at NULLA forintért (tudom hűség meg miegyéb, de úgyis hosszabbítottam volna, így még a netem is több) a húgának meg tipo-ja van(kb 4 hete vette), és ő most nagyon mérges h nem várt még, mert ő is inkább a bléd3-at választotta volna.. szerintem a tipónak csak a NEVE a "jobb", semmi más..
-
JNSK
aktív tag
válasz
Remus389 #176 üzenetére
egyik haveromnak van xpreia mini pro-ja ( nem keverendő az x10 mini proval
) de az a nagyon kicsi kijelzőjét leszámítva, nekem tetszett.. egész gyors!
Amúgy megnyomogattam a huawei ascend g300-at, (ami az előfizumban 10ezerrel drágább) és jóval döcögősebb mint ez a blade.. (nyílván a gb miatt), összegezve a blade3 gyorsabb, (szvsz) szebb, és ami a ma magyarországban nagyon fontos, OLCSÓbb is! Lehet RINYÁLNI h kinek mi hiányzik belőle, de fölösleges, mert ezt ennyiért SEMMI sem űbereli!
-
JNSK
aktív tag
Hát a barátnőm húga 4 hete vett egy tipo-t, és most bosszankodik mert a barátnőm bléd3-a ugyan annyiért nagyobb, szebb, gyorsabb, JOBB! Nem kell ezt a telót túlértékelni, de pl arra tökéletes, hogy elhozzam (el is hoztam) 0Ft-ért és odaadjam a barátnőmnek első androidos telónak!
Amúgy meg mi van, ebbe a topikba járnak vitatkozni a galaxy család tagjai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Last Epoch
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest