- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sikolysikoly
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom mi történt velem, hátha valakit érdekel/úgy járt ahogy én/van rá valami ötlete.
Van nekem egy ZTE Blade III-as telefonom (milyen meglepő ebben a rovatban), a megjelenésétől fogva azaz 2 éve vagy több. Ahogy a kezembe fogtam tettem is rá az akkori CWM ROM-ot. Minden rendben volt, működött tökéletesen. Ahogy jöttek ki az újabbnál újabb verziók, természetesen mindig frissítettem, egészen most nyárig(Augusztus), amikor az azt hiszem Android 4.2.2-es ROM-ot tettem rá.
Aztán idén Október közepén gondolt egyet a telefon, este úgy tettem fel töltőre, hogy tökéletes volt, reggel viszont nem ébresztett. Nem tudtam feloldani sem. Akksi ki-vissza, bekapcsolt. Viszont ott szét is fagyott, láttam az asztalt, de másra nem volt hajlandó.
Újratettem a ROM-ot, ment minden rendben. Visszaállítottam minden appomat. De, amint elindítottam egy appot meghalt. Innestől kicsit tömörítem.
ROM újra -> megy normálisan ->első app megnyit meghal.
Egyel régebbi ROM telepít ->felmegy normálisan -> első app megnyit meghal.
Még egyel régebbi ROM telepít ->felmegy normálisan -> első app megnyit meghal.Már úgy voltam vele, hogy megy a fiókba, de mondom, egye fene, visszaállítom teljesen gyárira.
Gyári Recovery+Gyári ROM B12-re frissítve rögtön...azóta tökéletesen üzemel.
Visszatenni nem merek rá Custom Mod-ot, mert nincs kedvem újrakezdeni ha megint beütne a halál, pedig sokkal kényelmesebb és jobb a Custom.No, ez az Én történetem...igazából nem találtam rá megoldást mi lehetett a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest