- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
csillagkomp
tag
Üdv..
"Az általad említett "hosszú másodpercekig csak gondolkozik" események sorozata nem normális dolog sem menüben, sem hívások előtt/után, sem sehol." tisztában vagyok vele, ezért (is) vittem vissza.
"Ezen jót nevettem...mihez képest? " Defy+-hoz, vagy épp a hasonlóság kedvéért az LG L7-hez képest, ami hasonló hardverrel, ám nagyobb kijelzővel szerelt modell.
"Vagy nincs a helyén mert félsz berakni rendesen" ..ne nézz már ekkora pancsernek
"nálad megfordult készülékek száma pedig ne legyen mérvadó" Én üzemeltetem cégünknél a komplett flottát. Legyen ez mérvadó, legalább annyira mindenképp hogy meg tudjam ítélni azt, mi az ami rendellenes és mi az ami nem, illetve az talán, hogy tudjak berakni jól egy mikró sd-t.
Készülék hibás, visszavette a szolgáltató, elvileg szerdára érkezik egy cseredarab. Konklúzió a cseredarab érkezése után.
-
csillagkomp
tag
Üdv. mindenkinek.
Nos.. múlt hét csütörtökön vásároltam a fiamnak egy Blade III-at, de átadás előtt használtam kicsit.
A tapasztalataim a következők:
Negatív: a készülék működése nem az igazi, gyakran előfordul hogy megakad, hosszú másodpercekig csak gondolkozik.. pl. képernyő feloldásakor. Előfordult több ízben is, hogy bejövő hívás esetén egyszerűen nem tudtam felvenni a jelenség miatt, de egy sima feloldás is idegesítő tud lenni, ha gyorsan szeretne megnézni valamit az ember. Ugyanez tapasztalható néha a menüben és a beállítások menüben is. Szinte minden progi homokórázik, körülményes a használata. A készülékház mérete indokolatlanul nagy. Nincs ledes villanó. Mikró SD-t random eldobja, próbáltam már több kártyával is de mind ugyanez (valószínűleg hardver hiba).
Pozitív: GPS része jónak tűnik, wifi átlagos, üzemidő 1,5-2 nap folyamatos wifi szinkronnal, kb. 1.5 óra hanghívással/nap.
Ma a 3 napos csere garancia keretén belül, megy vissza a készülék a Telenornak, talán megpróbálkozom egy másik példánnyal, de lehet hogy nem...
Mielőtt megköveznétek: nincsenek túlzott elvárásaim a készülékkel szemben, nem akarok izmos játékokat futtatni és HD vidókat nézni rajt, csupán a fiamnak egy használtató készüléket szeretnék.
UI.: nem ez az első droid, kb. 30db különböző készülék megfordult már nálunk (jómagam egy Defy+-t használok magánban, a cégesem pedig egy Alcatel Ot 985) tehát van némi tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest