Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zserno

tag

válasz csillagkomp #578 üzenetére

Nekem csak a netezés szaggatásával van bajom és a wifivel ami harmat gyenge és olyan mint a kedvem.Hol jó hol nem.......

• apeelme

addikt

Az általad említett "hosszú másodpercekig csak gondolkozik" események sorozata nem normális dolog sem menüben, sem hívások előtt/után, sem sehol.
    Mint korábban is leírtam az ICS rendszer tökéletes felhasználói élményéhez 1GB RAM szükségeltetik, jelen esetben ennek fele található meg a készülékben ami a minimum meghatározott mennyiség. Ezt a mennyiséget alkalmazza - általatok sokszor úgy gondolván sokkal nevesebb - jónéhány gyártó is a közép és felsőközép kategóriából egyaránt. Nézz csak körül nyugodtan.
    Ezzel bizonyos esetekben, alkalmanként, ritkán előfordulhat hogy egy-két app indítása előtt vagy alkalmazás váltások között "gondolkozik" a készülék, ami a rendszer memóriakezeléséből adódik. Üríti a STOPPED állapotú app-okat a memóriából, de csak annyit amennyi szükséges. Ezt egy másik topicban nemrég írtam le - újfent mert napi téma - , ugyanis az android userek nagy százaléka még mindig hisz a tündérmesékben azaz használ mindenféle Task Killer-t és társait, és örömmel "lövögeti ki" az app-okat annak fényében hogy minél több szabad RAM-ja legyen, vagy mert egyszerűen csak zavarja hogy ott csücsül. Holott ez a dolga, így működik a rendszer.

"A készülékház mérete indokolatlanul nagy" - Ezen jót nevettem...mihez képest? Bár látom most utólag leírtad hogy alul lehetne rövidebb...ez eléggé szubjektív de semmi gond nincs a külalakkal szvsz. De ha megnézed te magad az OT985-höz képest, akkor nem is olyan hosszú ott alul ugye? Sőt...rövidebb. De gondolom akkor nem nézted vagy fogtad kézbe mielőtt megvásároltad? :F

"Mikró SD-t random eldobja" - Vagy nincs a helyén mert félsz berakni rendesen, vagy hardveres a gond. Senkinél nem jelentkezett még ilyen.

A nálad megfordult készülékek száma pedig ne legyen mérvadó. Általában akiknek a legtöbb készülék fordul meg a kezükben és a legjobban kellene érteniük hozzá, azok értenek hozzá a legkevésbé. Lásd szolgáltató, vagy mobilboltok stb. ;)

• Kryczek

aktív tag

érdekes, én egy hete használom telepítgettem is jó pár dolgot, mégsem találkoztam az általad említett lassulás meg sd kártya eldobálós esetekkel. lehet kifogtál egy rosszat...

a készülékház mérete indokolatlanul nagy??? nekem pont kezembe illik... amúgy meg honnan faragjanak? a kijelzőből??? ez szerintem felhasználótól is függ kinek mi a nagy. Akkor meg Sony tipot kellett volna választani, az jó kicsi de legalább olvashatatlan is... :C

Új hozzászólás Aktív témák