- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Szerencsére nálam már az üzenetváltások során kiderült, ha vaj van a másik fél füle mögött. Rengeteg negatív esettel találkoztam már én is itt, lényegében minden hirdetésre jut egy.
Ám elmesélek egy pozitív esetet is, mert ez nagyon megmaradt bennem. Tavaly télen adtam el a HTC Desire S telómat. Egy lány jelentkezett rá, és elsőre komolyan érdeklődött, emellett nem akart alkudozni. Na persze nekem pont emiatt lett kicsit gyanús, de később kiderült, hogy alaptalanul.
Mindenesetre a találka meg volt beszélve a Corvin Plazában a bejárat mellett, mondta hogy jön a párja is. Trükkösen az Üllői felől mentem be oldalt, így hátulról közelítettem meg a célszemélyeket. Kerestem a barna kabátot és a barna hajat. Csak egy pár állt ott, egy gyönyörű, egyetemistának látszó lány és a fickója. A lány olyan volt, mint egy modell: jó alak, hosszú barna haj, baba arc és őzike szemek.
Kihúztam magam és odamentem hozzájuk. 1-2 perccel később már odafent ültünk a kajás résznél, és nevetve meséltem nekik azt, miként lettek becserkészve. Ők meg azt, hogy mennyire örültek, amikor a kezemben fogva küldtem a telefonról a fotót, és látták, hogy fehér a bőröm színe.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
zsori_peter #4 üzenetére
Szeretnek a boltosok hülyeségeket leírni, de általában egy alapos kiosztás után rendesek szoktak lenni.
Rendelet. -
zsori_peter
tag
Én már több helyen olvastam,hogy a "Garancia másra nem ruházható át"
de akkor ennek a dolognak jobban utána járok!
Köszi! -
mickemoto
őstag
Ha valamihez van garancia, akkor az új tulaj miért ne tudná azt érvényesíteni amennyiben a számlát/garilevelet is odaadom neki?Én már adta el dolgot amit aztán később az új tulaj simán gariztatott.
-
daenerys
tag
Jó tapasztalataid vannak errefelé Neked is
Javaslom bármely másik apróhirdetési oldalt. Kivéve az expresszt, az rettenetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Asustor NAS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged