- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Szerencsére nálam már az üzenetváltások során kiderült, ha vaj van a másik fél füle mögött. Rengeteg negatív esettel találkoztam már én is itt, lényegében minden hirdetésre jut egy.
Ám elmesélek egy pozitív esetet is, mert ez nagyon megmaradt bennem. Tavaly télen adtam el a HTC Desire S telómat. Egy lány jelentkezett rá, és elsőre komolyan érdeklődött, emellett nem akart alkudozni. Na persze nekem pont emiatt lett kicsit gyanús, de később kiderült, hogy alaptalanul.
Mindenesetre a találka meg volt beszélve a Corvin Plazában a bejárat mellett, mondta hogy jön a párja is. Trükkösen az Üllői felől mentem be oldalt, így hátulról közelítettem meg a célszemélyeket. Kerestem a barna kabátot és a barna hajat. Csak egy pár állt ott, egy gyönyörű, egyetemistának látszó lány és a fickója. A lány olyan volt, mint egy modell: jó alak, hosszú barna haj, baba arc és őzike szemek.
Kihúztam magam és odamentem hozzájuk. 1-2 perccel később már odafent ültünk a kajás résznél, és nevetve meséltem nekik azt, miként lettek becserkészve. Ők meg azt, hogy mennyire örültek, amikor a kezemben fogva küldtem a telefonról a fotót, és látták, hogy fehér a bőröm színe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged