Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petipetya

nagyúr

Szerencsére nálam már az üzenetváltások során kiderült, ha vaj van a másik fél füle mögött. Rengeteg negatív esettel találkoztam már én is itt, lényegében minden hirdetésre jut egy.

Ám elmesélek egy pozitív esetet is, mert ez nagyon megmaradt bennem. Tavaly télen adtam el a HTC Desire S telómat. Egy lány jelentkezett rá, és elsőre komolyan érdeklődött, emellett nem akart alkudozni. Na persze nekem pont emiatt lett kicsit gyanús, de később kiderült, hogy alaptalanul.

Mindenesetre a találka meg volt beszélve a Corvin Plazában a bejárat mellett, mondta hogy jön a párja is. Trükkösen az Üllői felől mentem be oldalt, így hátulról közelítettem meg a célszemélyeket. Kerestem a barna kabátot és a barna hajat. Csak egy pár állt ott, egy gyönyörű, egyetemistának látszó lány és a fickója. A lány olyan volt, mint egy modell: jó alak, hosszú barna haj, baba arc és őzike szemek.

Kihúztam magam és odamentem hozzájuk. 1-2 perccel később már odafent ültünk a kajás résznél, és nevetve meséltem nekik azt, miként lettek becserkészve. Ők meg azt, hogy mennyire örültek, amikor a kezemben fogva küldtem a telefonról a fotót, és látták, hogy fehér a bőröm színe. :)

Új hozzászólás Aktív témák