Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Asztee

aktív tag

Privátban már kérdeztem,hogy van-e valami módszer az XBMC médiatár által nem azonosított filmek megkeresésésre. (peresze nem az egyesével leellenőrzésre gondoltam ) Akkor "nem" volt rá a válasz. DE ! Tegnap találtam valamit... Persze azért ez még nem az a menüből megkeresős kényelmes megoldás,de azért a semminél jobb. Szóval a lényeg (R.Pi+Openelec) : Openelec\Logfiles mappában (milyen meglepő ) vannak a log fileok zip kiterjesztéssel és abban 01_XBMC.log-ban elég rákeresni erre : "WARNING: No information found for item" és láthatjuk,hogy mit nem tudott az XBMC azonosítani. :DD (Windows-on még nem találtam meg. :((( )

• Asztee

aktív tag

Hi ! Tegnap hallottam először erről a programról és nagyon meg is tetszett. Este már fel is telepítettem a laptopomra. Egy próba könyvtárral ki is próbáltam a hálózati meghajtómon és elsőre akadály nélkül tette a dolgát. Még a TV is látta egyből. DE !!! - és itt jön ami az én problémám - a TV-n (Samsung F5500) ugyanaz a rózsaszín kezelő felület jött be mint eddig. :(( lehet hogy ez teljes természetes és ennek a proginak nem is a feladata, hogy a TV-n másképp nézzen ki, de nekem az lenne a célom hogy a TV-n is valami hasonlót lássak. ( mert media center-em eddig is volt (bár ez azért felül múlja) és a filmeket a TV amúgy is látja. ) Csak szeretnék valami menőbb külsőt a TV menüjének.

Új hozzászólás Aktív témák