- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aygor
tag
Sziasztok!
Én csendben megjegyezném (Ubuntu-n) nekem eddig ez vált be, de multiplatformos (Windows, Linux and Mac OSX):
Apropó ezekről is lehetne egy tutorial... (nagyon értékeljük és köszönjük a már eddig beleölt idődet!)
Tapasztalatom alapján könnyebb/gyorsabb ezekbe beszórni 10-20 filmet és lefuttatni / végig kattintgatni, mint programon belül... pedig én is még csak az elején vagyok a játéknak... (Nagyobb mennyiséget nem jó bedobni, mert nem látod át melyik filmcím ténylegesen melyik film, olyankor ha béna a filmcím, vagy rövid/gyakori a cím.)
További jó KODI (XBMC) felhasználást!
Aygor
-
Dolphine
addikt
Teljesen jogos és igazad van!
Ez a kiegészítő nagyon jó! Igazából erre volt szükségem, mivel volt egy film, amihez a port.hu-n nem találtam magyar nyelvű leírást, de így sikerült átírnom!Az exportálás szerintem az majd legközelebb, vagy, hogyha újra akarom telepíteni a gépet!
Köszönöm a segítséget!
-
pcguru94
csendes tag
Szia Zsigus .1 gépben van a két vinyo.windows 7 van fent .14 helixnél semmi gondom nem volt.felraktam 15.1 majd 15.2 verziót és újabb furcsaságokat csinál .amikor újra teszem a filmeket a videóba majd a médiatárba,látom amikor a port .hu -n keresi a filmeket és tölti le az adatokat de amikor végezz 170 filmből 15-20db nem láttom a médiatárban.
/shrek1,3,4 nincs de a shrek 2 benne van,
x-men1,3,4, nincs az x-men 2 benne van.
amerikai pite 1,3,4,5,6,7 nincs pite 2 benne van
halálos iram 7 nincs 1,2,3,4,5,6 benne van.stb
leírtam egy két példát.és ráadásul ezek pont egy vinyon vannak.de a másik vinyon is vannak ilyen furcsaságok.
egy kérdés.Ha 2 két vinyo van a gépben /d,e,/akkor külön adom hozzá vagy lehet olyat csinálni hozzá adom film mappát beolvastatom először d vinyot majd ugyan ide hozzá adom az e vinyot majd rá küldöm a port .hu-t
vagy legyen 1 film1 /d vinyo/ és 1 film2 mappa /e vinyo/melyika jobb?még egy kérdés.Hogy lehet kodi scraper-t csinálni ?amint említetted a leírásban red1 részt nem találja a port.hu. Gondoltam egy kodi scraper-t csinálni a mafab-ról /magyar film adatbázis/
-
sirarcheer
senior tag
Köszönöm a segítséget, tényleg tudja 24p, ezt el is felejtettem.
A hardwares gyorsítás be volt kapcsolva, de felette az automatikust átállítottam XVBA-ra, és így akadálymentesen lejátszotta a filmet.
Még a képfrissítést kell beállítanom, meg a filmek borítóját.Tegnap elment rengeteg időm mert a noti nem akarja kiadni a hangot HDMI-n. Amit találtam driver az meg kifagyasztotta a gépet
-
sirarcheer
senior tag
Laptopot üzemeltem be most HTPC-nek.
HP Pavilion dv6-3110eh
DV6 specA gyorsítást nem kapcsoltam még be, beállításokat nem néztem. Este kipróbálom.
TV-n történt a lejátszás. HDMI-n keresztül.
A tv egy LG LCD (lg32lc2r), 24p-t szerintem nem tudja.Szaggatás elég látványos volt, remélem a hardveres gyorsítás megoldja.
Ha működik akkor utána megcsinálom a filmeket ahogy a leírásodban van. -
sirarcheer
senior tag
-
zodes
aktív tag
Megcsináltam amit mondtál. Az nfo fáljban valóban ugyanolyan rosszul jelent meg a műfaj, mint ahogy a képen is. Átírtam. Most jó! Műkszik. De egy dolgot azért mégsem értek, nem emlékszem, hogy hozzányúltam volna az nfo fájlhoz, de amilyen szenilis vagyok.....
Most már jobban odafigyelek erre is!
Nagyon köszönöm a segítséged.... sokat tanultam -
zodes
aktív tag
Nagyon állat a második rész is!!
Egy kis kiegészítést hozzá fűzni bátorkodom. Nekem ez a dolog nem volt egyértelmű és egy napomat elvette.Pl. Ha valaki már megcsinált egy valamilyen struktúrát, de mondjuk külön vannak a gyűjtemények, mint önálló filmek (pl.: Filmek - Pókember
- Pókember 2
- Pókember 3)
és nem így
Filmek - Pókember Gyűjtemény
- Pókember
- Pókember 2
- Pókember 3)
és ezt utólag csinálja meg, akkor a filmeket törölni kell a médiatárból! Sajnos a frissítés nem megoldás!
Majd újra Fájl módban Film információval beolvastatni és akkor már, mint Gyűjtemény fog a médiatár módban feltűnni a kollekciónk. -
-
zodes
aktív tag
Ok ezt értem és nagyon köszönöm! De....
Szerintem rosszul tettem fel a kérdést.
Azt szeretném tudni, hogy hogyan kezeli az XBMC ezeket a képeket. Legyen az fanart, vagy CD, DVD logo?
Hova menti a gépemen? Egyáltalán elmenti-e? Az mp3-ban tudom hogy benne van minden számban pl. a CD borító (Id3 tag).
Még egy!
A filmeknél a port.hu scrappert használom és érdekes módon az ékezetes betűk (Ő, Ű) nem jó, de csak a film műfaj megjelölésénél. Ezzel lehet valamit csinálni? -
zodes
aktív tag
Szia! Agyon kerestem, de egyszerűen nem tudom hogyan kéne megoldanom, hogy lássam mondjuk a Hobo Blues Band Fanart-ját, amikor a Zene/Előadók/Hobo Blues Band mappában keresgélek egy CD-t. Tudod a magyar előadók nincsenek a fanart.tv-n meg sehol sem. Ezért gondoltam, hogy saját magam csinálok fanartot. Légyszi segíts! Köszi Zodes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged