- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
Megcsináltam amit mondtál. Az nfo fáljban valóban ugyanolyan rosszul jelent meg a műfaj, mint ahogy a képen is. Átírtam. Most jó! Műkszik. De egy dolgot azért mégsem értek, nem emlékszem, hogy hozzányúltam volna az nfo fájlhoz, de amilyen szenilis vagyok.....
Most már jobban odafigyelek erre is!
Nagyon köszönöm a segítséged.... sokat tanultam -
zodes
aktív tag
Nagyon állat a második rész is!!
Egy kis kiegészítést hozzá fűzni bátorkodom. Nekem ez a dolog nem volt egyértelmű és egy napomat elvette.Pl. Ha valaki már megcsinált egy valamilyen struktúrát, de mondjuk külön vannak a gyűjtemények, mint önálló filmek (pl.: Filmek - Pókember
- Pókember 2
- Pókember 3)
és nem így
Filmek - Pókember Gyűjtemény
- Pókember
- Pókember 2
- Pókember 3)
és ezt utólag csinálja meg, akkor a filmeket törölni kell a médiatárból! Sajnos a frissítés nem megoldás!
Majd újra Fájl módban Film információval beolvastatni és akkor már, mint Gyűjtemény fog a médiatár módban feltűnni a kollekciónk. -
-
zodes
aktív tag
Ok ezt értem és nagyon köszönöm! De....
Szerintem rosszul tettem fel a kérdést.
Azt szeretném tudni, hogy hogyan kezeli az XBMC ezeket a képeket. Legyen az fanart, vagy CD, DVD logo?
Hova menti a gépemen? Egyáltalán elmenti-e? Az mp3-ban tudom hogy benne van minden számban pl. a CD borító (Id3 tag).
Még egy!
A filmeknél a port.hu scrappert használom és érdekes módon az ékezetes betűk (Ő, Ű) nem jó, de csak a film műfaj megjelölésénél. Ezzel lehet valamit csinálni? -
zodes
aktív tag
Szia! Agyon kerestem, de egyszerűen nem tudom hogyan kéne megoldanom, hogy lássam mondjuk a Hobo Blues Band Fanart-ját, amikor a Zene/Előadók/Hobo Blues Band mappában keresgélek egy CD-t. Tudod a magyar előadók nincsenek a fanart.tv-n meg sehol sem. Ezért gondoltam, hogy saját magam csinálok fanartot. Légyszi segíts! Köszi Zodes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile (ARPG)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest