- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
ez csak egy potenciális meghibásodási lehetőség... az említett dolgok csak az ember kényelmét (nem kell szétszedni ahhoz h a biztit kicseréld) ill. a készülék megóvására lennének kimondottan jók (t.i. az elektronikai készülékek egyik legnagyobb ellensége a meleg másik meg a por, mivel a meleget "megfogja")!
-
kukszika
újonc
nemtudom mit sirtok hogy nincs rajta hütöborda meg h a biztositék nem lóg ki belöle ezt nem hülye emberek tervezték nyilván birni fogja a kiképzést kivan az találvahaggyatok helyet neki körbe és ne rakjátok fütötesthez radiátorhoz konvektorhoz tul közel...
-
odani
tag
Üdv!
Tényleg nem lehet a távirányítóról váltani a bemenetek közt? Pedig ez lenne az igazi okosság...
-
jookomak
őstag
Kíváncsi lennék, hogy szól, mondjuk egy ilyen Onkyo egybe-rendszerhez képest. Ha tippmixelni kéne, én azért inkább onkyo-ra fogadnék.
-
samfishR
senior tag
válasz
Thunderzolee #6 üzenetére
miért? biztos van még abban a ládában erő, csak valamiért nem akarja kiadni magából. akkor bizony más eszközökhöz kell folyamodni!
-
-
zolikaDB
veterán
A Z2300 tényleg brutális, a Z5500 pedig ezt is übereli. Voltak, akik mondták, hogy ennek a kezelőpanele butább, kvázi visszalépés az elődhöz képest, én kipróbáltam, szerintem ez is egyértelmű.
A régieken van borda, az újakon nincs. Én tkp azt tapasztaltam, hogy ennek pofára ugyanaz a subládája, mint a Z623-nak. Nekünk ez utóbbi van, a belemet nem rázza ki a basszus (sajnos, főleg Z2300 után hiányzik), de tény, hogy szebbek a mélyek.
Itt, Németországban 329 euró a MM-ban. -
samfishR
senior tag
hát tegyél rá egy kicsit a 30Hz-re equalizerrel!
-
proci985
MODERÁTOR
az eléggé vicces egy rendszer volt. x-fivel hallottam ismerősnél, fél órát nézegettem a beállításokat, hogy nincs e valami nagyon elkatlibrálva. nem volt
cikkhez: köszi a leírásért.
a hűtés sajnos minden esetben probléma, amikor az erősítő nem tud rendesen szellőzni. nekem egy genius swhf2500 sült meg ugyanígy.
amikor megsült a genius, nem véletlenül csak olyan rendszert néztem, amihez volt rendes méretű erősítő. na így lett onkyom, diszkrét erősítővel (és soksok bemenettel), normális távirányítóval és kiegyensúlyozott szatelitekkel
.
aztán, cserélhető fuset én elég ritkán láttam hangfalakon. a zachry páros ilyen a szobámban, de azok régiek is, meg nem is ebben a ligában játszanak.
-
tDr1v3r
veterán
Nem rossz, mennyibe fájt?
-
Az érdekes, hogy kevés a mély. Nekem egy Z-2300-hoz volt szerencsém, annál pont hogy nagyon sok volt. A szatelitekről meg inkább nem nyilatkozok, mert a bögreszett-fanok leszedik a fejem már ezért a mondatért is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest