- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Outlander #226 üzenetére
tegnap feldobtam virtuálisban a lite-ot, autologin van, meg is lepődtem mert az volt az alapértelmezett hogy ne kérjen bejelentkezéskor jelszót (ez Linuxon szokatlan), kikapcsolás gombnál persze hogy van választási lehetőség, hiszen, újraindítani is lehet, kijelentkezni, altatni, stb, szóval ilyen választóképernyő van. ezt én nem veszem "kérdés"-nek, evidens opciós lehetőségek egy asztali OS-nél.
UAC-szerű van, hisz a biztonság az első, de alap dolgokhoz nem kér jelszót természetesen. -
-
ViZion
félisten
válasz
Outlander #149 üzenetére
pendrivelinux.com, vagy logout blogomon a próbáljuk ki a linuxot cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest