Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Outlander #226 üzenetére
tegnap feldobtam virtuálisban a lite-ot, autologin van, meg is lepődtem mert az volt az alapértelmezett hogy ne kérjen bejelentkezéskor jelszót (ez Linuxon szokatlan), kikapcsolás gombnál persze hogy van választási lehetőség, hiszen, újraindítani is lehet, kijelentkezni, altatni, stb, szóval ilyen választóképernyő van. ezt én nem veszem "kérdés"-nek, evidens opciós lehetőségek egy asztali OS-nél.
UAC-szerű van, hisz a biztonság az első, de alap dolgokhoz nem kér jelszót természetesen. -
-
ViZion
félisten
válasz
Outlander #149 üzenetére
pendrivelinux.com, vagy logout blogomon a próbáljuk ki a linuxot cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest