- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
na de pont azért szerzik meg ingyen a windowst mert megéri..
sima pszichológia az egész..hcl: szerintem is van ilyen csak úgy hívják hogy windows upgrade assistant..
állitólag a win 8 is linux alapokon van, nemrég volt róla valami cikk, szóval lehet hogy ms-éknek több esze van mint az egész linux közösségnek mert ők már megcsinálták ezt..
-
King Unique
titán
Én ezt értem, csak mivel emiatt nem reklamált széles körben a nép, mivel nem, v alig használják, amiatt nyilván MS se törte magát. És tényleg nem nagy cucc átállítani.
Ingyenesség nem hülyeség, mert jobb is, ha nem tört programok tucatjaival pakolja tele a user a gépét, csak ott a gond, amit fentebb próbáltam megfogalmazni, illetve azért sok esetben egy igazán jó szoftver általában fizetős szokott lenni és a free meg nem véletlenül free. Persze ez a kijelentés vitatható, mert ellenpéldákat lehet mondani erre, arra is, de legalábbis Win fronton javarészt így van. Linux terén koránt sem vagyok akkora szaki, mint itt egyesek, beépített szoftverek ott is jók, alkalmasak adott feladat elvégzésére, de aki Windows-ról jön, annak néha mégis van egy kis hiányérzete. Van aki azt kritizálja, h "más" felülete (nyilván szokni) kell, van aki azért ugat, mert nem olyan csilli-villi egyik-másik kinézete stb. Nekem, csak annyi a gondom, h bizonyos szoftvereknek egyszerűn nincs jó alternatívája, pl. CAD programok, de egy MS Office-nak se igazán az OO/ LO, bár ilyen téren jobb a helyzet, mint előzőnél , v semmilyen, pl. egy adott hardverhez (külső vinyó) való gyártói szoftverek. -
King Unique
titán
Ez minden
Azért át lehet állítani Win alatt is, nagyobb betű, valamint ablakméretre és utána, ha újból megnyitod, v rendszert elindítod, megjegyzi és nagyobb méretben jeleníti meg. Szerintem aki márpedig használni akarja, az ennyit megtesz, meg tud tenni, de többség amúgy se foglalkozik vele, mert alapból nem használja.
De ennyi erővel én (pedig nem kell ókuláré hál' istennek) terminálban is meg szoktam növelni a betűméretet, mert egy nagy monitoron ott is apróak a default betűk, még ha nem is ennyire... -
gtasystem
őstag
nem értelek félre én is a vistáról beszéltem..
az új startmenüt csak példaként hoztam fel hogy lehet változtatni is ha elég nagy a tiltakozás....hcl: akkor ezekszerint neked nem volt annyi kis agyad hogy települjön a win8?..
pont ezt mondom hogy ez nem feltétlen júzr error..a zorinnál meg azért ciki mert tizenakárhány tökugyanolyan telepítős disztró meg települ..
ha egyedül lenne akkor még talán de így?.. -
gtasystem
őstag
azért mert értéktelenné teszi még akkor is ha nem az..
és mondjuk nem keresnek egy rahedli pénzt sem amiből mondjuk tesztelgetni lehetne a próbaverziókat..nem azt mondom hogy egyből vagyonokat kellene kérni érte hanem azt hogy valamennyit.. amivel a júzer már úgy érzi hogy vett is valamit és reklamálhat is akár, és így sokkal egyszerűbb lenne mondjuk a hibák kiszűrése is tehát összességében pozitív hatása lenne..
ez az ingyenesség nem egészséges szerintem és ez akadályozza az elterjedését..ezen a piacon hülyeség..
amiről te beszélsz az egy másik piac..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest