Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Nem kicsit gáz,ez az ügy.
-
Kripke
tag
A jobb szélső s8-on látszik, hogy a kijelző tetején erősebb az elszíneződés. Ez bizony ugyan az a probléma, mint ami az s6 kijelzőivel is. Szó sincs semmiféle állítgatásról, meg műbalhéról. Az a kijelző hibás.
-
slimshady
senior tag
Várós a Note 8. Remélem az S8-ból nem lesz botrány.
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #4 üzenetére
ott is pattogtak az idióták, hogy sárgás az i7 közben csak máshogy lett kalibrálva.
-
amoledus
aktív tag
Már kezdem azt hinni,hogy valamelyik gyártó ap.... minden új samsungról lejárató kampányt indít!
-
törölt tag
válasz
Eugene Roe #5 üzenetére
Akkor csak én olvastam el a tesztet az utolsó betűig? Ugyanis írtak róla.
-
-
SkyLine3000
addikt
Ejej. Nagyon elkapkodta ezt a megjelenést a Csamcsung... Majd gyünnek sorba a hibák.
Bezzeg a G6 azért nem igyekszik, h tökéletes legyen minden. Igaz, mire megjelenik, helyette már pár millió júzer S8at vett/vesz... -
-
-Ben-
veterán
Mikor érkezik a Note8? Van valami információ vagy csak annyi, hogy a nyár vége fele?
-
Dniel
tag
válasz
szupermacs #9 üzenetére
-
babosmiki
addikt
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Én meg a Győri Mediamarkt-ban láttam élőben..Igaz, ott csak a kijelző szélein volt kb. 3mm-es sávban rózsaszínes a fehér háttér ami a menüben van.
-
Dniel
tag
Pont ma egyik ismerősöm fotózta le a munkahelyén az egyik S8-at pont ugyanilyen "hibával" kár hogy ezek mind üzletben készült képek és simán át vannak állítva a színek a telefonon
De azért kell a mű hiba a samsung ellen, arra mostanában mindenki kivan éhezve
-
Kasya
nagyúr
válasz
Eugene Roe #5 üzenetére
Foleg, hogy mar a bejelentes napjaiban is tudott volt a "problema". Youtuberek mar akkor bemutattak, es azt is, hogy a manualisszinkalibracioval konnyen orvosolhato a dolog.
Ez meg mindig jobb, mint mikor heterogen volt a kijelzo.
Szerk:
A forrasmegjeloles kicsit elscsuszott. -
hemaka
nagyúr
Gratulálok, már kijelzőt se tudnak gyártani normálisan csak így gányolva?
-
Eugene Roe
őstag
Már vártam a hírt
tegnap este 21:00-kor már origo-index is tudott róla, de gondolom a nagy-teszt után is el kellett telnie 24 órának...
(vöröses s8 kijelző)
-
buvartacsko
addikt
csodás lesz ha az új iPhone is ilyen gondokkal fog küzdeni.
-
janeszgol
félisten
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
6.4 colosnak tippeli a cikkben megnevezett szakértő.
-
Ezek után mekkora lesz a note 8?
Egyébként csodálkozom hogy nem lett 6gb ram, de majd jövőre, nagyobb akksival, jobb kamerával
Idén ezeket a note 8 kapja meg -
szupermacs
veterán
Csak a "rózsaszín köd".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nemsokára a Samsung is csatlakozhat a dupla hátlapi kamerás trendekhez. Eközben azt hallani, több Galaxy S8 panelja pirosas színárnyalatú, a gyártó reagált.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest