Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz sasa311 #14 üzenetére

Nem is értem, miről beszélünk, hiszen nem is írtam semmit.. ehhehh.. :DD

Am Chieftec linkjében levő cikk 3 kommentjével én is egyetértek. :K

• Thunderzolee

veterán

Zolaash, ha sokmilliárdot nyernénk, legalább lenne miből elvégezni a lézeres kezelést, h ne kelljen többet borotválkozni.. hmm? ;)

Am erről a lottós dologról hallottam valamit sok-sok évvel ezelőtt.
    Egy pizzériában dolgozott velünk egy pincérlány, aki előtte sok nagyon elit helyen is felszolgált már, kormányüdülőkben, nagyon fullos éttermekben (igen, idehaza is vannak ilyenek, nemcsak külföldön), stb.
    Ő mesélte, h egyszer valami rendezvényen, ahol többek között a Szerencsejáték Rt. vezérkara is részt vett, furcsa jelenetnek volt szemtanúja. Angol 1-ben szolgáltak fel (vendéglátásban nem jártas olvasóknak mondom, h ez azt jelenti, h még a vendégek tányérjába is a pincér meríti a levest, vagyis ez egy ilyen tipikus fényesre ny×ljuk a vendég s×ggét típusú felszolgálás), és miközben ténykedett, bejött a terembe egy öltönyös úr, és a vezérigazgató úrhoz ment, telefonnal a kezében, és olyasmiről beszéltek, amit a pincérnek nem lett volna szabad hallania. Nem is hallotta, de a kézmozdulatokból, heves gesztikulálásból arra következtetett, h épp azt tárgyalják meg, h azon a héten lehet-e a lottón ötös, mire az ig. úr azt válaszolta, h nem, nem ezen a héten kell az ötösnek lennie.
    Nem így mondták szó szerint, de abból amit hallott a leányzó, ez jött le neki.

Hogy aztán ebből mi igaz, mi nem, ki tudja, rég volt már, legalább 10 éve.
    Nem is szabad beszélni róla, úgyhogy ide sem írtam le. :)

Am hiszek a lottóban, ha eszembe jut, veszek szelvényt. Bár inkább a hatoson játszok, ott könnyebb nyerni, bár ezt még nem tapasztaltam.. ehhehh.. :D

Új hozzászólás Aktív témák