- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Babetta-X #421 üzenetére
a GP2X-hez nem nagyon kell Linuxozni, en fejlesztek is ra es gyakorlatilag tok platformfuggetlenkent kezelheto az egesz nehany alap libet (SDL, stb) hasznalva
ott a legfobb problema a fizikai billentyuzet hianya, bar a Canoo-ra siman ra lehet dugni USB-s billentyuzetet (eleg druva latvany)
-
czappa
aktív tag
válasz
Babetta-X #285 üzenetére
Illetve ha nem talalnad a routerben (en nem talaltam), akkor google segiteni fog. Valami ilyesmire kerestem, hogy WEP ASCII to HEX, meg is van:
http://www.andrewscompanies.com/tools/wep.asp
"Custom WEP Key" resz. -
zdanee
őstag
válasz
Babetta-X #218 üzenetére
Igen, lassan időszerű lesz megszervezni. Én a nyugatinál lévő mekire gondoltam, azon a pénteken v szombaton, amelyik héten megjön a csomag. Ha nincs egyetértés akár mindkét nap. A színekről továbbra sem tudok semmit, a csomagoláson sincs feltüntetve, uh zsákbamacska/helyszíni csere-bere. Remélem, akik 2+ darabot rendeltek, vagy amúgy is szétdarabolnák a projectjükhöz, bevállalják a rózsaszíneket
-
zdanee
őstag
válasz
Babetta-X #212 üzenetére
És valóban!
Class: Priority Mail International Parcels
Service(s): International Parcels
Status: Into Foreign CustomsYour item is being processed by customs in HUNGARY. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
Detailed Results:
Into Foreign Customs, January 20, 2011, 10:23 pm, HUNGARY
Arrived Abroad, January 20, 2011, 10:14 pm, HUNGARY
International Dispatch, January 07, 2011, 4:46 am, ISC CHICAGO IL (USPS)
Arrival
Electronic Shipping Info Received, January 04, 2011Mégiscsak megérte felemelni a telefont
Sőt! Úgy tűnik a második csomag beérte az elsőt:
Class: Priority Mail International Parcels
Service(s): International Parcels
Status: Into Foreign CustomsYour item is being processed by customs in HUNGARY. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
Detailed Results:
Into Foreign Customs, January 20, 2011, 8:17 pm, HUNGARY
Arrived Abroad, January 20, 2011, 7:39 pm, HUNGARY
International Dispatch, January 13, 2011, 3:19 am, ISC CHICAGO IL (USPS)
Arrival
Electronic Shipping Info Received, January 11, 2011Most jön akkor a vám. Vajon összeadják a két csomag értékét? Úgy biztos átlépi az értékhatárt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest