Új hozzászólás Aktív témák
-
saja
csendes tag
http://in.rsdelivers.com/product/hirose/st40x-36s-cv80/i-o-plug-36-pin-shield-st-series-st40/6851150.aspx
Innen szereztem be a csatit. Ez a legdrágább (és legnehezebben beszerezhető) dolog az egészben. Utána már lehet hozzá venni egy USB A aljzatot, vagy egyből HUB-ot, és a http://www.mozzwald.com/node/60 oldalon leírtak alapján összerakni. Két kép is van, amik segítenek a csatlakozón kiigazodni. Drótot meg szintén nem nagy ügy szerezni.
A zipites csati kb. 1400 HUF volt (akkor), paypal-lal fizettem. Az USB A (fem) csati olyan 120Ft lehetett. -
doc
nagyúr
bocs, nem akartam a lelkedbe taposni
a benne levo Marvell chiprol annyit ir a gyarto hogy "1-11 for North America and others, 1-13 for Europe and others", de hogy pontosan hogyan mukodik a korlatozas, azt nem
de tekintve hogy magarol a chiprol irjak a korlatozast, valoszinu hogy nem OS-bol, hanem vagy driverbol, vagy firmware-bol korlatozzak, esetleg maga a HW kulonbozik az US es a tobbi verzioban
viszont ismerve a gyartok megoldasait, koltseghatekonysagi okokbol szinte biztos hogy a HW ugyanaz (hacsak nem kimondottan szigoruak az errol rendelkezo US torvenyek, de ezt ketlem), csak vagy FW, vagy a driver mas
szoval sokkal elorebb nem jutottunk, de szerintem szinte teljesen biztos hogy megkerulheto, meg ha a FW-ben van a korlatozas, az sem feltetlenul akadaly, lattunk mar Linux alatt FW-t bemappelo es modosito drivereket -
zdanee
őstag
Igen, pár helyen leírtam, hogy miniSD kell neki, egy (pláne kettő) microSD foglalattal én is boldogabb lennék. 2007-ben, amikor ez a hardver piacra került, még a miniSD is népszerű volt. Azt is tartsd szem előtt, hogy ezt nem arra a perverzióra tervezték, amire mi használni akarjuk (egyedi linuxok), erre csupán képes, de ettől még ez egy hack. A rendszercsati 1.2-es talán, sebességben semmikép sem 2-es. A PXA270 sem mai darab, azt tudja, amit az tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest