- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
A töltést vajon hogy oldják meg,hogy minden készülékkel kompatibilis legyen?
Vagy lesz ilyen kütyü az összes teló típushoz? -
Jeannie
senior tag
Srácok, utánnanéztem ennek a kütyünek, és megtaláltam a nagykert aki Magyarországra hoz be ilyet. Az ára nettó 3000 ft, és január közepén jön az első szállítmány. Ha konkrétan érdekel itt pár embert akkor leegyeztetem velük, érdemes lenne egyszerre behozatni a több darabot nem egyesével.
-
ronaldo
őstag
Én meg mindig lenémítom a telefont ha hazaérek, csak arra figyelek fel, ha elkezd világítani. No de sokkal kevésbé vehető észre az a pislákolás, mint mondjuk ennél a cuccnál. Bár nem hiszem, hogy valaha is lesz ilyenem. Egyrészt sose lesz a magyar piacon, másrészt meg legalább 15-20k.
-
PrinczA
őstag
Hol kapható?
Nekem kell egy az irodába!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy telefontartó, mely csak fényjátékkal jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest