Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
A töltést vajon hogy oldják meg,hogy minden készülékkel kompatibilis legyen?
Vagy lesz ilyen kütyü az összes teló típushoz? -
Jeannie
senior tag
Srácok, utánnanéztem ennek a kütyünek, és megtaláltam a nagykert aki Magyarországra hoz be ilyet. Az ára nettó 3000 ft, és január közepén jön az első szállítmány. Ha konkrétan érdekel itt pár embert akkor leegyeztetem velük, érdemes lenne egyszerre behozatni a több darabot nem egyesével.
-
ronaldo
őstag
Én meg mindig lenémítom a telefont ha hazaérek, csak arra figyelek fel, ha elkezd világítani. No de sokkal kevésbé vehető észre az a pislákolás, mint mondjuk ennél a cuccnál. Bár nem hiszem, hogy valaha is lesz ilyenem. Egyrészt sose lesz a magyar piacon, másrészt meg legalább 15-20k.
-
PrinczA
őstag
Hol kapható?
Nekem kell egy az irodába!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy telefontartó, mely csak fényjátékkal jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest