Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz
Parallaxis #69 üzenetére
Úgy tudom hogy nem pontosan a technológia van védve hanem az hogy a fizikai gomb egyben ujjlenyomat- olvasó is. De lehet én tudom rosszul annyira nem olvastam utána
HTC elvileg használhatja ugyanazt a technológiát vagy nem? link
-
Lacy6
senior tag
Tudom nem lehet így összehasonlítani de valahogy most így tűnt logikusnak. Amúgy most olvasgattam és látom az Apple 2012 már felvásárolt egy kínai céget ami foglakozott ezzel a technológiával. Gondolom ekkor már készült a válasz, ha már több androidos készülék is érkezik ujjlenyomat-olvasóval.Talán az előny ott lehet az Apple-nek, hogy az iPhone-ba kényelmes helyre tették amíg más gyártónak erre ha jól tudom nem is lesz igazán lehetősége.
-
Lacy6
senior tag
Gondolom ezt a technológiát valamelyik független cég csinálja, lehet több is nem tudom, így kicsit értelmetlen a mondta mert igazából nem az "Android" nem az "Apple" csinálja hanem valamelyik beszállító. Így hogy "megtudták volna csinálni" rész értelmetlen. De a lényeg, hogy valaki elkezdte aztán csinálja a többi is.
-
Lacy6
senior tag
Szerintem megtudták volna csinálni csak nem akarták. Gondolom ezt azért mert csak úgy ömleni fognak most majd az ujjlenyomat-olvasós telok. Csak valakinek el kellett indítani ezt a lavinát. Szerény véleményem szerint talán nfc-vel majd a közeljövőben lesz haszna, de ez így eddig értelmetlen. Kínjukba nem tudnak mivel "újítani". Emlékszem találtam olyan alkalmazást, hogy meg lehetett vezetni az embereket úgy mintha az érintőkijelzővel olvasnád le az ujjlenyomatodat, és úgy enged be. Párszor "felvágtam" olyan emberek előtt akik el is hitték mert nem értenek ehhez a témához, de mindig csak egy "aha faxa" mondatot bírtam kicsikarni belőlük. Nem lepődtek meg, nem tartották nagy szám dolognak. De ha elkezdik a reklámdolgot legyen bármilyen hülyeség egy-kettőre nagy szenzációt csinálnak belőle és már mehetnek is az eladások
-
Lacy6
senior tag
Én úgy tudom, hogy a motorola már próbálkozott ilyen dologgal, csak akkor mindenki hülyeségnek tartotta.
link
Nem mind1 melyik cég csinálja úgy látszik. Amúgy értelmetlen dolog sztem úgyis megvették volna az 5s-t, ha az 5-öt csomagolják vissza és nem tesznek bele ilyen értelmetlen és "veszélyes" dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged