- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Én nem vitatom, hogy sok ilyennel találkoztál, viszont az enyhén szólva nonszensz, hogy pár havonta új tok, meg üvegfólia kell.
Egyszer kell normális, jó minőségűt venni, és az kiszolgálja a telefon élettartamát, nem megy szét. Drago is említette és én is, Spigen, Nilkin, ilyesmiket kell venni, nem pedig fillérb@szóskodni a 300Ft-os Kínai szilikontokokkal egy alap hangon 300-400k-s telefonnál. Persze mindenki úgy használja, ahogy akarja, felőlem egy marék csavart is dobhat mindenki a zsebébe a telefon mellé, csak akkor nem kell sírni, hogy összekarcolódott. -
Szabi®
addikt
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
Sajnos a zafír már nem fér bele az árba ...
-
7Heads Drago
veterán
Több 100 ezer tokra 2 év alatt? Na az se semmi.
Mofi, Spigen, Nilkin tokokat használok. 14 év alatt nem ment el rá ennyi. (végig droid) És legalább 1 év nálam egy tok ami sose sárgul be mivel nem átlátszó. Illetve nem érzem szükségeségét annak hogy mutogassam a telom gyári színét.
Habár a Nilkin edzett üveg az tényleg drága. De még a biztosítás önrészének is csak a töredéke egy új üveg. De sebaj. -
Szabi®
addikt
A 4! évvel ezelőtti XR-nél, hatos keménységnél karcolódik, tehát akkor kijelenthetjük hogy négy év alatt kb semmi fejlődés nem történt. A többi meg csak mese.
-
Zozzy94
tag
válasz
7Heads Drago #18 üzenetére
Igazad van ! Gazdaságosabb pár havonta tokot cserélni, illetve -aki kevésbé vigyáz rá- üvegfóliát, amiből szintén vannak 10-20 ezerért is....tokokból főleg ha gyári ismét csak akadnak bőven 20-40 ezer körül....
Közben pedig a telefon sérülhet, 7 év alatt rengeteg olyat láttam, amiken volt pl üvegfólia, viszont olyan szerencsétlenül esett, hogy a szélén érte a behatás és annyi volt....és -aki szerencsésebb- volt biztosítása és úgy tudta intézni aki nem az meg kihajított a több 100 ezer mellett még 1 "kicsit" a tok-üvegfólia kombóra...
-
Szabi®
addikt
Azért titkon mindenki tudta az iPhone 4 idejében is pl. hogy baromira nem sok sz@rt ér a gorillaglass fantázianév. A hátlapi "üveg" egy 4 esetében meg nagyon könnyen karcolódott.
Az árazását tekintve rakta mindenki tokban, mert féltettek egy 12 évvel ezelőtt 240 ezerbe kerülő telefont.
Mára 600ba kerül, méginkább tokoznak ... -
Velocity
aktív tag
Ezt magam sem fogalmazhattam volna meg szebben... se tok, se semmilyen fólia nem volt soha a telefonjaimon és soha nem is lesz
Anno mikor a Samsung még műanyag volt, az iPhone meg már fém+üveg, ment a szájkarate, hogy "ez prémium anyag", közben meg már a boltban rákerült mindegyikre a legolcsóbb szilikontok... ezt sose tudtam megérteni
-
Zozzy94
tag
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
Miért lenne kötelező a tok ha 1 eszköz több 100 ezer? Soha, egyik telefonom sem volt se tok se fólia és szebben nézett/néz ki mindig mint annak aki tokban tartja és kis túlzással ciki levenni róla az akár besárgult tokot mert annyira undorító már a keret....
Biztosítás legyen és kész...sokkal gazdaságosabb mint -akár- pár havonta tokot és/vagy üvegfóliát venni/cserélni. Bár azt sem használtam még ki soha...
-
-
Szabi®
addikt
Ennek a műsornak nem sok értelme van, ugyanis a mikrokarcokat okozó kvarc szemcsék a zsebben 7h-s keménységűek, tehát hiába megy ő el bármilyen tárgyal, hogy mennyit bír, a valóságban bármi megkarcolja ami bárki környezetében jelen van. Pontosan a videóban is a 7h-s keménység már karcol. Nah most akkor nézzen mindenki utána hogy a kvarc szemcsék milyen kemények, és hol leledznek ...
-
-
7Heads Drago
veterán
Jah mert ugye több 100 ezres telokat tok nélkül kell hordani és ha törik kiveszük a csikk zsebből a másikat.
Még ha van is zsé szarásig akkor se illik a környezettudatoság miatt tok nélkül hordani.
Tokban meg a homok és piszok beül a tok mellé és az teszi tönkre a keretet... sajnos, de legalább nem törik és karcolódik úgy.Érdekes hogy ez a zafír üveges zöldséget nem akarják elfelejteni, pedig köztudott hogy nagy kamu az egész.
-
Solten
őstag
"Az alumíniumváz végül tényleg roppant masszív és erős: Zack kis ívet is alig tud belerakni a hajlításpróbán"
Zack-nek gyurnia kene vazze'...
-
fornettisuti
veterán
Az az óra nagyon komoly.
-
485
aktív tag
Nem értem ezt a gagyi színrefújt keretet. Miért nem lehet mind sima szálcsiszolt rozsdamentes? Ja mert akkor nem lenne lekopva? Meg a Pro-kon nem lenne undorító zsíros 5 másodperc múlva?
-
janeszgol
félisten
Kiváló az összeszerelés. Mondjuk pár éve már elég masszívak az iPhone.ok (X-től).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest