Hirdetés
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Yettel topik
- Varázslatos hetek a Honor előtt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Háát nem tudom az nem rossz, hogy kisebb de nem tudom, hogy nem megy-e azért a használhatóság rovására. Mennyi lehet az átmérője???? az X10 ha jól emlékszem 4 col ez biztos sokkal kisebb.
Egy apró hiba: Az X10 mini és mini pro febben a sorrendben válik kaphatóvá,
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
Kézben eléggé apró az utsó képen! Bár nem látni teljesen de a szélessége! Ez már túlzás sztem! De az X10 jöhetne nekem
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
Hát nem tudom, nekem inkább a nagyobb kijelző tetszene
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Shiku
aktív tag
-
zsigus
őstag
válasz BoneDragon #9 üzenetére
Lehet, hogy jó én nem ezt mondtam de szerintem nem mindenkinek! Nekem van a ipod touchom 3,5 col sztem tökéletes sem nagyobb sem kisebb ne legyen! Csak a keretből lehetne max. faragni!
Nem vagyok apple fan egyébként! Nem ahhoz akarok hasonlíthatni mindent de a mérete pont ideális!
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
válasz BoneDragon #11 üzenetére
Igen! Csak tényleg ahogy az előbb mondták a 2 véglet pont!
[ Szerkesztve ]
-
bekes.andras
tag
Amióta megláttam a DELL masináit, már nem is izgat az SE. Ezek a minik pedig szerintem mellékvágányok, úgy, hogy az X10-et sem sikerült megfelelően gatyába szedni!
Nők nyilván érzelmi alapokon választanak, és az iPhone túl nagy brand, hogy eljussanak egyáltalán a SE-ig....
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
-
kaller1
veterán
válasz BoneDragon #11 üzenetére
Az én kezem nem nagy, még is szinte elveszett benne az x10 mini...
.::> <::.
-
zsigus
őstag
válasz BoneDragon #16 üzenetére
Sztem mindegyik az
-
Shiku
aktív tag
Én örülök, hogy van ilyen is.
Nem venném meg, egyrészt, mert ezt nyilván a "pici-cuki" fanatikus csajok fogják honorálni, és nem akarok abba a csoportba beállni,
másrészt, nem tudom, nem próbáltam még ki, de úgy gondolom, hogy egy nagyobb felületen sokkal kezelhetőbb egy kütyü, mint 2,6 col-nál.De attól még örülök, hogy van egy helyes kis telefon, ami annak ellenére, hogy tényleg az "aranyos" kategória, a tudása igen nagy. (a legtöbb ilyen kinézetű telefon full gagyi)
-
Shiku
aktív tag
De ne egy rendes mobilhoz hasonlítsd, rendes kijelző méretben, hanem pl ehhez, mert szerintem ezt a telefont azok fogják megvenni, akik különben nem is annyira foglalkoznak a tudásával, inkább a kinézetével. Azok meg odáig lesznek tőle, hogy milyen okos
(vagy kiakadnak, hogy milyen bonyolult ) -
papi77
addikt
-
Inarus
addikt
Vállalom a megkövezést: Nekem igenis tetszik. (Nyílván inkább a mini pro.)
Mikor várható teszt?
-
plus44
veterán
Igen, az ár fontos tényező...lenne...
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
edward2
addikt
Meglátjuk szerintem attól hogy pici még lehet jövője. Ja nyilván nem ha megint mondjuk 430 eurós áron mennek piacra. +30ért meg kapsz egy desire-t
-
Shiku
aktív tag
Na meg igen, ez az ideális/nagy/kicsi dolog, ezen akkora... szóval nagy marhaság ezt vitatni, hogy jó e. Kell kicsi is. Nagyon kicsi. Meg nagyon nagy. Meg közepes. Legyen minden.
A Vivaz a legkisebb symian60ra épülő izé... Fene sem emlékszik már a teljes mondatra
De nekem, ha a jobb alsó ikon után a balszélsőbe kattintok, arrébb kell csúsztatnom a készüléket. Pedig nem egy dög jószág, a kezem sem olyan kicsi (ránézésre biztos nem ) -
toldy
őstag
A MobileMeeting en kint volt mind a 3 készülék. Az X10 batár nagy, elismerésem , de nekem nem kellene, x10 mini jól sikerült de gépelni kell akkor gond van, de a mini pro, az nagyon tetszik, nagyon jól használható méretétől függetlenül ( mint a másik mini) de ha gépelni kell akkor ott a gombsor, nekem ez a készülék jön be a legjobban.
Ezt mondom úgy hogy vagy n97 minit vagy Vivaz/vivaz pro-t veszek mert symbian és ideális méret, és mert köszönöm nem kérek ebből a Timescapeből.
Az élet nem habostorta.
-
iBlast
aktív tag
Nagyon fasza *.*...bár ennyi pénzért inkább laptopot vagy iphone 3gS-t vennék
-
parkr
őstag
úgy néz ki, mint a gagyi kínai érintőképernyős mp3 lejátszók
-
HardSanyeee
őstag
Persze Csak kicsit más mint a nagyban. 0:25 körül kezdődik
-
kaller1
veterán
-
GALARDO
addikt
Nekem egyik x10 se kéne!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Plexicushio
senior tag
HVGA kijelzővel mennyivel jobb lenne...
-
madstunt
addikt
válasz Plexicushio #40 üzenetére
2 és fél colba minek nagyob ? nekem élőben elég meggyőző volt ez a felbontás is
-
kaller1
veterán
-
kaller1
veterán
válasz HardSanyeee #48 üzenetére
Én pont belefutottam a qvga felbontás korlátjába, widgetekből nagyon keveset lehet kipakolni, mert nem férnek el az asztalon.
.::> <::.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel