Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
märchenPrinz #8 üzenetére
Ezt mikor és/vagy hol mondták?
-
askrn
csendes tag
http://www.sonymobile.com/gb/products/phones/xperia-s/
Hogy hogy csak 300 euro? Most tényleg csak ennyi vagy csak egy elírás?
-
no1r
őstag
válasz
nincs is ezzel semmi baj szerintem (mármint ha tényleg igaz). majd ha rendes piaca lesz azoknak az appoknak amik ténylegesen 4magra íródnak akkor. de addig inkább az optimalizálásra kellene gyúrnia a gyártóknak, nem az eszeveszett hardverupgrade-be
-
rolii21
aktív tag
válasz
Erre gyanakodtam en is...
-
tjb007
nagyúr
"Az XperiaBlog értesülései szerint a készülékben nem 1,5 GHz-es, kétmagos Qualcomm MSM8260 processzor teljesít majd szolgálatot"
hanem az 1,7 GHz -es, kétmagos Qualcomm MSM8260.
arc és arc S esete.S4 -es Snapdragon gyakorlatilag kizárt (főleg a négymagos) ha csak nem egy bizonyos piacra szánja a Sony.
-
solanthugor
aktív tag
válasz
FragMaster #3 üzenetére
Egy ilyen nekem is tetszene!
-
rolii21
aktív tag
Ha jol olvastam azt irja h nem 2 magos 1,5 ghz es proci lesz benne. Akkor Mi? Mert ha lejjebb mennek az nem jo. Ha felljebb akkor 4 mag de kétlem h azt raknanak bele.
-
FragMaster
addikt
Szívesen vennék egy külsőre változatlan xperia s-t s4 soc-al és valamivel nagyobb akksival.
-
gzbotii
nagyúr
Ertelme van ennek? A regi model, egy kicsit felpiszkalva.
Akkor inkabb mar egy uj model nem volna jobb?
De persze ez igy olcsobb...regi keszulekhaz, regi hirnev, regi alkatreszek am megis egy kicsvel jobb, ujabb lendulet az eladasoknak.. -
Beri78
őstag
megint a találgatások
de remélem most már tényleg valami rendes telefont adnak ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged