Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mishita
tag
Nekem is volt p-ém én is imádtam bár az igazi szerelem az xperia M volt. Utána nagy váltásal lett egy Z5 Compact-om.Azt is imádtam de nagyon melegedett,bár az összes snapdragon 810-es telefon ilyen volt. Annál ami kifejezetten tetszett az a tej üveg hatású hátlap. Az hogy drága az nem típus függő a sony-nál kábé az összes telefonjuk egy picit drágább a kelleténél ha reálisan nézzük.
-
DraXoN
addikt
-
DraXoN
addikt
..kínai videó.. legalább japán akkor nem volt ha már japán gyártó?
vagy már ez a brand is "kiszerveződik" lassan?Szeretnék megint sony-t, szerettem volna sony-t (ha van értelmes és jó árú holmijuk), máig kedvencem volt a Z1 Compact, és a P -t is szerettem (bár azt sokan nem, nekem nem voltak vele lag gondjaim anno).
-
Silenzio
addikt
Na most ez nem ugyanaz, mint a Smart Remote Control app, ami a PlayMemories-hez kapcsolódik? Mivel tud többet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Ingatlanos topic!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest