- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
Férfi vagyok, nem tudok a magenta, és a rózsaszín között érdemi különbséget tenni. Nekem mindkettő színre megfelelő kifejezés a rózsaszín.
Egyébként igen, a vörös P, akárcsak a vörös Sola nagyon ütősen néz ki, azt már bevállalnám.
szerk.: Amúgy az a rózsaszín az U alján csak extra a t-nél is, mert adnak hozzá feketét is, szóval nem gáz, h azt adják mellé. Ha nem így lenne, akkor elnézést, akkor tényleg gáz, ha csak rózsaszínt lehet az aljára tenni. Mellesleg nem mondtam, h csak a saját színében árulják a telefonjukat, csak a 610-nél jegyeztem meg, hogy a két T nem árulja a másik színét. Lumia 800-ra ez már nem igaz.
-
blackmajesty
aktív tag
-
blackmajesty
aktív tag
Miért, csak a 10 éves kislányok használhatnak rózsaszín telefont? Az ismerőseim közül ketten is rózsaszín optimust használtak, nekik ez is tetszene. És mindketten 20 felettiek. Nem baj az, hogy van választék, én pl unom már, ha csak fekete telót kapok. Ezért tetszik az n9 és a lumiák, az a cián rohadt jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Formula-1
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest