- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #203 üzenetére
Gondolom a gigabitesre 80mb/sec-et akartál írni, annak ellenére hogy kétszer írtad el
De valóban, így nem hiszem hogy megéri neked, ha fontos számodra a jó másolási sebesség. Nekem annyira nem számít, nem nagyon másolok rá, konkrétan rajta van egy 1tb-os hdd és dlna-val kiszolgálja amit kell neki, ha pedig le akarok róla menteni valamit, akkor fogom a hdd-t és rákötöm a gépre, máris áthidaltam a szűk lan sebességet. Netem meg az életben nem fogja kihasználni a 100mbit-et
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #201 üzenetére
Persze, de az a wifi sebesség is erősen elméleti, sosem tudja, még a közelében sem jár, szóval hiába ír rá 600mbitet, ha kábellel a 100mbit gyorsabb, mint wifi-vel a 600... Nem teszteltem, de csekkolhatom, bár nincs más ac eszközöm, szóval sok értelme nincs. Hozzáteszem openwrt-vel kb használhatatlan a wifi...
Amúgy szerintem azért csak 100mbites, hogy valaki vegye a nagyot is.
Annyit tudok, hogy lanon kb 10-11mb / sec-et tud a router, ennyivel olvasok usb-ről.
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #199 üzenetére
Már nem tudom hányadik ember jön ezzel a hülyeséggel, de már muszáj leírnom, a lan-ak a mi a jó ég köze van a wifi-hez??? Komolyan áruljátok már el honnan jön ez a következtetés, hogy 100mbit lan mellett nem lehet nagyobb sebességű wifi??? A kettő teljesen független egymástól, a cpu pedig ha megnézed ki tudna szolgálni gigabites lan-t is, csak szimpla olcsósítás történt, még az sem, mert árban ez kb nem oszt nem szoroz, ennyi eszük volt és kész, nem kell túlmagyarázni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged