Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Egy igénytelenül fogalmazott, helyesírási hibákkal teli szöveget én nem veszek komolyan (hidd el sokan el sem olvassák azt ami írsz). Lehet itt hangsúlyoznod, hogy ez nem számít, hogy a szakmaiság az ami számít. (Ez is röhej, amire itt többen hivatkoznak, de más téma.)
Szóval ahelyett, hogy osztod az észt azoknak, akik felhívják a figyelmedet, hogy pongyola vagy, vagy nincs rendes billentyűzet a mobilodon (szakmaiság?
), inkább arra is figyelj, hogyan írod le a mondanivalódat.Egyébként pedig hozzáértőnek tartalak (
), de ha már nem sikerül (vagy nem akarod csak azért is) helyesen leírnod, legalább ne támadd vissza azt, aki felhívja rá a figyelmedet. 
Jöhetsz azzal (most itt nekem), hogy "nem teszek semmit hozzá a témához", de off-ba raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre neo 50t Gen 3 : Intel Core i7 12700 / 16 GB DDR4 / 512 GB NVMe (Bontatlan)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BONTATLAN 27" Monitor - 4K 160Hz / FHD 320Hz - Titan Army
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), inkább arra is figyelj, hogyan írod le a mondanivalódat.
), de ha már nem sikerül (vagy nem akarod csak azért is) helyesen leírnod, legalább ne támadd vissza azt, aki felhívja rá a figyelmedet.