Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Egy igénytelenül fogalmazott, helyesírási hibákkal teli szöveget én nem veszek komolyan (hidd el sokan el sem olvassák azt ami írsz). Lehet itt hangsúlyoznod, hogy ez nem számít, hogy a szakmaiság az ami számít. (Ez is röhej, amire itt többen hivatkoznak, de más téma.)
Szóval ahelyett, hogy osztod az észt azoknak, akik felhívják a figyelmedet, hogy pongyola vagy, vagy nincs rendes billentyűzet a mobilodon (szakmaiság?
), inkább arra is figyelj, hogyan írod le a mondanivalódat.Egyébként pedig hozzáértőnek tartalak (
), de ha már nem sikerül (vagy nem akarod csak azért is) helyesen leírnod, legalább ne támadd vissza azt, aki felhívja rá a figyelmedet. 
Jöhetsz azzal (most itt nekem), hogy "nem teszek semmit hozzá a témához", de off-ba raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Elden Ring PS5 játék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), inkább arra is figyelj, hogyan írod le a mondanivalódat.
), de ha már nem sikerül (vagy nem akarod csak azért is) helyesen leírnod, legalább ne támadd vissza azt, aki felhívja rá a figyelmedet.