- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Ezt csak megerősíteni tudom.
A webshopos romok képesek egy relatíve erős telefont is használhatatlan szemétté redukálni.Tavaly Karácsonyra vettem páromnak egy redmi2-t és az olvasottakhoz képest eléggé fapad volt, pedig csak az Viber, meg a FB, FB Messenger került fel rá kibontás után.
Borzalmasan lassú volt, ráadásul vmi isteni agy beletette a webshopos romba a CleanMastert, a 360 mittoménmit, meg még egy takarítót,
Ezek aztán3 fejű hidraként szinte folyamatosan ugráltak fel, hogy kevés a memória, takarítsak.
Leszedni nem lehetett őket root nélkül...
Próbáltam javítani a helyzeten, hogy akkor leszedem a Youtube-t, mert az neki nem volt fontos.
Nem lehetett.
Akkor csak kikapcsolom, hogy a háttérben se fusson...
Na erre egy olyan hibaüzi-loop jött létre, (kb 1 mpnyi képernyő használati idővel),
hogy 20 percembe telt, mire reboot után, a pin-kód megadás, képernyőfelnyitás, menüzéssel eljutottam,
hogy visszacsináljam...
Akkor legalább a hibaloop megszünt, de a teló rém lassú volt.Az egész végül megoldódott, egy hozzáértő emberke lecserélte a hivatalos magyar romra. Azóta okés.
De előtte borzalom volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged