- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
"Alig szeméttel"
Na, engem még az alig szeméttel levő ROM is zavar, legyen kipucolva, és csak az legyen fent, amit Én magam is szeretnék, hogy fent legyen!Persze mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit rak fel.
Kis kiegészítés, nekem úgy 50%-os volt a profilom, és csak angolul írtam nekik a kérelmet, két nap múlva nyitották is.
100%-ra amúgy is nehéz megcsinálni a profilt, főleg, ha b****k elküldeni az SMS-t, hogy be lehessen állítani a recovery phone-t.
-
Drenadar
veterán
Valószínűleg az a rom ami most rajta van a telódon nem a gyári... legalább a hivatalos EU romot érdemes rá feltenni, biztos forrásból, és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem egy adatlopó rom van a telefonodon.
Állítólag a bootloadert pont a webshopo miatt zárta le a xiaomi, de ki tudja hány ezer módon kerülték ezt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest