- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abus2
tag
válasz
szenesember #7194 üzenetére
Gyorsan ránéztem, nekem is van frissítés. Már húzom is lefelé.😀
-
Abus2
tag
válasz
CsabaSteel #6622 üzenetére
Az nem olyan nagy változás. Engem inkább a legördülő menü és a hangerő szabályzó lepett meg. Érdekes, hogy most már a hangerő gombokkal nem a csengetési, hanem a média hangerőt állítjuk alapból. A csengetési hangerőhöz meg be kell hozni az almenüt. Bár így legalább nem állítódik el a csengetés.
-
Abus2
tag
Most jelzett a telefon, hogy frissítés elérhető. Rögtön rácsaptam. Töltődik lefelé. Kíváncsi leszek rá.
-
Abus2
tag
Én azt olvastam, hogy október-novemberre várható a Redmi 5 plusz rá a 10
-
Abus2
tag
Pontosítanék 1 kicsit: Témát lehetett választani, csak letölteni nem. Ezt ki lehetett cselezni, ha átállítottad a régiót máshova pl. India. A 9.6.5-nél is így van. Ahogy keszo írta ez az adatvédelmi törvény miatt van. Egyébként vonatkozik a tilalom az alkalmazásboltra is.
-
Abus2
tag
válasz
szasanyi #6302 üzenetére
Első nekifutásra:
- Android verzió 8.1 lett 7.1.2 helyett.
- Biztonsági csomag 2018.08.05. dátumú
- Alaposan megváltoztatták a kamera alkalmazás felületét. Képminőséget nincs most időm tesztelni, meg nem is vagyok profi benne.
- Jelzőhangoknál vannak változások. Bár erről mintha olvastam volna a miui fórumban, hogy az emberek egy idő után besokalnak az állandó pittyegéstől, emiatt váltanak természetközeli hangokra. -
Abus2
tag
Nekem is jelzett, hogy elérhető a 9.6.5.0. Most töltöm le. Meglátjuk, mit tud.
-
Abus2
tag
Stabilra jelzett. Beadott egy oldalt, ahol leírták angolul, hogy milyen tipusokra érhető el, meg ,hogy fejlesztőinek ota telepítés, Stable verzióval USB-n keresztül. Valamint ott voltak a letöltési linkek. Azt viszont nem jegyeztem meg, hogy melyik alkalmazás jelzett. A telefont újonnan vettem a Telenornál.
-
Abus2
tag
válasz
Donki Hóte #6218 üzenetére
Cégesnek. Sokat voltam terepen, ahol a nyomógombost jobban lehetett használni. Magán telónak jelenleg egy LG G4 van, előtte LG G2, azelőtt meg Motorola.
-
Abus2
tag
Üdv mindenki!
Pár napja én is elégedett tulaj vagyok. E52-ről váltottam. Az átköltözés megdolgoztatott, de eddig tetszik a készülék. Bár örülnék, ha egy kicsit kisebb lenne. Mindegy, majd megszokom.
Nekem most jelzett a teló, hogy elérhető a MIUI10 Global Béta rom. Remélem hamarosan fogja követni a stable verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest