- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Nálam laggolt rendesen a telefon. Próbáltam mindenféle takarítót, ráolvasást, vajákolást, de semmi...
Meguntam, felszinkronoztam mindent a felhőbe, aztán factory reset.
Most újra gyors, nem akad, mint az új.
Nekem is az applikációk személyre szabása volt a legnagyobb félelmem, de mikor megnéztem, hogy mit is használok, és mi az, ami nem felhőben tárolja az adataimat, néhány applikációra szűkült a kör. Kb. fél nap alatt kész voltam a visszaállítással. Megérte. -
Hequila
őstag
Sziasztok!
Nálam is eljött az a pont, hogy a 4X annyira idegesítően akadozik, hogy valamit csinálni kell vele.
Tapasztalatotok szerint a factory reset megoldja a problémát?
Illetve mi van most helyette a piacon (akár használtan), ami nem, vagy csak kicsivel nagyobb, mint a 4X?
OFF: Értetlenül állok a 7 meg 8"-os telefon trend előtt... de legalább a gyártók kínálnának alternatívát azoknak, akik a telefont arra szeretnék használni, amire azt kitalálták... de nincs semmi normális méretű készülék már
Új hozzászólás Aktív témák
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest