- iPhone topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Akee92
tag
Üdv! Láttam hogy még tegnapelőtt te is felvetetted, hogy normális-e az, hogy az Android meríti legnagyobb mértékben az akksit (sokkal nagyobb mértékben, mint bármelyik alkalmazás vagy folyamat). Sajna ez a jelenség nálam is fennáll (nálam a rendszer perpill valami 52%-ra hozza ki ezt a fogyasztást).
Csak annyit szeretnék kérdezni hogy nálad egy napi használat után hány %-os töltöttség maradt és milyen igénybevételnek tetted ki eközben a telót? Csak mert nekem viszonylag kevés nyomkodással (kb fél - 3/4 óra zenehallgatás + kb negyed óra netezéssel mobilnetről + 1 telefonhívással és a telefon menürendszerének böngészésével) 20% simán eltűnt 1 nap alatt.. így most 80%-os töltöttségen állok. Ja és a nap nagyobbik részében amikor ugye nem neteztem a wifi és a mobilnet is ki volt lőve, éjszaka meg 2%-ot merült miközben nyilván tétlenül hevert az asztalon. Még annyi hogy nálam a telefon 4G-n volt amikor csak lehetett. Szerinted ez normális? Lehet ez csak annak tudható be mert még csak most lett először 100%-ra feltöltve? Vagy a 4G az oka? Mert alkalmazások terén nincs fent semmi olyan ami sokat zabálna...
Van még egy másik dolog is. Te is észrevetted hogy ha automatikus fényerőn használod a mobilt akkor rendre drasztikusan kevesebb a fényerő mint kézi módban? Csak mert nekem ha kézire rakom akkor egyharmad vagy egynegyed fényerőn is kicsit fényesebb, mint automatára állítva kb a háromnegyedénél beltéri fényviszonyok között...

Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő