- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akee92
tag
Üdv! Láttam hogy még tegnapelőtt te is felvetetted, hogy normális-e az, hogy az Android meríti legnagyobb mértékben az akksit (sokkal nagyobb mértékben, mint bármelyik alkalmazás vagy folyamat). Sajna ez a jelenség nálam is fennáll (nálam a rendszer perpill valami 52%-ra hozza ki ezt a fogyasztást).
Csak annyit szeretnék kérdezni hogy nálad egy napi használat után hány %-os töltöttség maradt és milyen igénybevételnek tetted ki eközben a telót? Csak mert nekem viszonylag kevés nyomkodással (kb fél - 3/4 óra zenehallgatás + kb negyed óra netezéssel mobilnetről + 1 telefonhívással és a telefon menürendszerének böngészésével) 20% simán eltűnt 1 nap alatt.. így most 80%-os töltöttségen állok. Ja és a nap nagyobbik részében amikor ugye nem neteztem a wifi és a mobilnet is ki volt lőve, éjszaka meg 2%-ot merült miközben nyilván tétlenül hevert az asztalon. Még annyi hogy nálam a telefon 4G-n volt amikor csak lehetett. Szerinted ez normális? Lehet ez csak annak tudható be mert még csak most lett először 100%-ra feltöltve? Vagy a 4G az oka? Mert alkalmazások terén nincs fent semmi olyan ami sokat zabálna...Van még egy másik dolog is. Te is észrevetted hogy ha automatikus fényerőn használod a mobilt akkor rendre drasztikusan kevesebb a fényerő mint kézi módban? Csak mert nekem ha kézire rakom akkor egyharmad vagy egynegyed fényerőn is kicsit fényesebb, mint automatára állítva kb a háromnegyedénél beltéri fényviszonyok között...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest