- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doppler~
újonc
válasz
Krisszalai #2789 üzenetére
Még nem volt lehetőségem élesben is tesztelni az Ipaky tokot, mivel fólia nélkül jelenleg a hímes tojás kategóriába esik a telefonom kezelése. De egyelőre csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. Jól tartja a telefont. Ahogy a korábbi hozzászólók is írták, nehéz volt beleműteni, de most fixen van benne és sokkal biztosabbnak érzem a fogását is.
A korábbi kérdésemmel kapcsolatban esetleg van valakinek tapasztalata? Az Ipaky tok letolja a full cover tempered glass-t? Rendelt már valaki az uvegfolia.hu-ról? Tudom, hogy drágább, de rövid szállítási időt írnak..
-
calamites
őstag
válasz
Sokan szeretik az ipakyt, nekem a redmi2 pron volt, de nagyon nagy. Vastaggá bumfordivá bálik a telefon.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Nekem nagyon bejött!
A telefonnal együtt rendeltem, úgyhogy 0 Km-es korától rajta van a telefonon.
Elsőre megijedtem kicsit, mert nagyon passzentosan megy fel, de viszont - ha már rajta van - olyan, mintha a telefon része volna, semmi lötyögés, semmi elállás, nincs elmozdulás.
Kinézetre is, tapintásra is minőségi érzetet ad.
Jók, hogy a gombok külön alkatrészek.
Egyetlen problémával találkoztam: a kialakítás miatt nem megy bele bármilyen csatlakozó, mind az USB, mind a Jack csatlakozóba csak vékonyabb fajtát lehet betolni - ez az USB-nél még nem is annyira probléma, de a fülhallgatónál már gondot jelenthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest