- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogodj
tag
válasz
Gogodj #27871 üzenetére
nos nagy nehezen de megtaláltam. engedélykezelőben. engedélyeztem,minden alkalmazásnak,de a helyzet változatlan. úgy tűnik nekem hogy ez szándékosan van igy. valahogy biztosan meglehet oldani. kicsit utánaolvastam. elvileg android 6-tól nem támogatott az sd-re mentés biztonsági okok miatt pl alkamazást nem lehet átrakni. bár még mindig nem értem milyen biztonsági kockázattal jár ha pl google driveról böngészőn keresztül letöltök pl egy zipet sdre....
alkalmazás téren nem zavar. de az már inkább hogy átkell helyezgetni minden cuccot a bluetoothon kapott dolgoktol elkezdve a letöltésekig mindent mert képtelen kapásbol oda menteni. egyedül a fényképeket videokat menti kapásból oda semmi mást. de akkor nagyon sok értelme van igy egy uhs 3 as sd karinak ami legalább olyan gyors mint a belső tárhely. zenét meg videot meg képeket. otg-n kimentem pendrivera aztán csókolom,szóval...tényleg nem értem. most probállkoztam chrome al,ami valoban menti oda (ami vicces mert pont a google policy miatt van letiltva elvileg máshol)viszont nekem ez a chrome a halálom kb viszont eddig akármit probáltam semmi más nem tudja. hát komolyan akinek errevan valami mükődő ötlete,azt esküszöm meghívom egy sörre
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest