-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
válasz
TeeJay #25969 üzenetére
Szia,
most érkezett meg feleségemnek a redmi 6, ugyanez a szitu volt a 4x-el mint neked kiegészítve még azzal, hogy az akku is rossz benne, 10 hónapos a telefon.
Garanciáztatás nem sikerült sajnos, mert a globalstore nevű webáruházból vásároltuk és nem cserélték volna garanciában az akkut, mert a telefon oldalán a burkolaton volt egy horzsolás.
Felajánlották, hogy 8eFt-ért bevizsgálják ha elküldöm postán, + az akku csere és kijelző csere is lett volna szerintem 30eFt
Sajnos gazdasági totálkár, vettünk egy redmi 6-ot 38eFt-volt. Reméljük tovább bírja. -
wanted5
őstag
válasz
TeeJay #25969 üzenetére
A hivatalos szervizben, a Wayteq-nél is megcsinálják 20 ezer körüli összegért.
Nyilván a te döntésed, de szerintem nem ér annyit. Én ezért vállaltam be sajátkezűleg, alis forrásból a cserét, még ha silány minőségű is, mert szerintem egy új korában 40 ezerért vett telefon, így 1,5 év használat után nem ér annyit hogy 20 ezret ráköltsek. Inkább elrakom azt a pénzt egy újra. Manapság a használt értéke normál állapotban ennek a telefonnak 20-30 ezer között lehet, de inkább 20 fele hajlik. Szóval mérlegeld, hogy megér-e neked annyit. Szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest