- Az Ulefone gyárában jártunk
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
siddis #20818 üzenetére
1-2%-nál nekem nem merül jobban MIUI-val sem. mindazonáltal ezeknek a funkcióknak a java marhára nagy hiánycikk a MIUI-ból máig. míg nem olvasgatok itt az egyedi rendszerekről nem megy fel az agyvizem. hihetetlen, hogy szoftveresen mennyire nem fejlődik a gyártó
egyébként más is tapasztalt olyasmit, hogy egyes alkalmazások már nem küldenek értesítéseket? két példa: Steam, PayPal. ha teszem azt a Steam küldött egy hitelesítőkódot, mert új eszközön léptem be, akkor nem kellett megnyitnom az alkalmazást eleve és jött popup. de úgy, hogy vagy franc tudja mikor nyitottam meg a telefonon az alkalmazást és ennek ellenére gond nélkül megjelent az értesítés. PayPal szintén. történt egy tranzakció és jött az értesítés róla az alkalmazástól. most meg ezek az értesítések csak úgy jelennek meg gyakorlatilag, ha az alkalmazás éppen láthatóan meg van nyitva. valamelyik frissítés óta tapasztalom ezt, csak nem foglalkoztam vele. kb. két verzióval előbbi EU stable volt utoljára, amin megjelentek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest