Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Akkor majd megírom én is mi lesz vele. Én se tervezek fóliát, max valami csúszásgátlós tokot, mert iszonyatosan csúszós telefon.
Egyébként a hátulján érezni is, hogy fémből van, mert ha megfogom érezhetően hidegebb, mint a műanyag részek.
Amikor meghozta a futár szinte folyt róla a lecsapódott pára, mert hideg volt. Nem is mertem bekapcsolni amíg fel nem melegedett.
@(#14779) orso0355: köszönöm!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Én az előző telefonjaimon sem használtam fóliát soha (erről is azonnal lehúztam a gyárit mert ocsmány), viszont oldalra nyíló flipes tokokat igen. Ehhez is vettem, egy órával hamarabb jött meg, mint a telefon...

Minden telóm (a 2 éves Lumia is) karcmentes. Mondjuk én nem vagyok egy poweruser, most is csak a számomra teljesen új és idegen rendszer miatt nyomkodom napi 5-6 órányit (mert hogy ráérek, szabin vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest