- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Oh szóval ez feature nem bug. Akkor nem érdekel különösképpen.
Nálam egyelőre még megvan az újdonság varázsa, az usb-t is szépen óvatosan dugom bele
Na de majd fél-egy év múlva...Eredetileg nagyon használni se akartam, amíg nem érkezik meg rá valamilyen fólia vagy tg, de ha már "belaktam" akkor használom is. Viszont az ocsmány gyári fóliát még nem vettem le, az legalább tetszik benne hogy nem kell törölgetnem a kijelző folyamatosan mert matt.
(#14403) Bogyó bá'
Persze, hogy lehet használni. Én sem fogok foglalkozni (egyelőre) rootolással meg egyéb dolgokkal. Egy átlagfelhasználó igényeit szerintem bőven kielégíti alap rendszerrel is. Ha meg ez lesz az első androidos készüléked, akkor szerintem még inkább ne foglalkozz ilyesmivel. Majd, ha olyan dologba futsz bele, amit meg szeretnél csinálni a telefonnal, de nem tudod mert esetleg root kell hozzá, akkor majd visszatérhetsz a dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na de majd fél-egy év múlva...