- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
Bambuszpro #8506 üzenetére
Milyen twrp-d van? Ha a tool-féle 3.1, akkor esetleg érdemes lehet megpróbálni az összefoglaló szerinti 3.0.3-at feltenni és azzal megpróbálni.
-
vince
őstag
válasz
#36678656 #8507 üzenetére
Javaslom az összefoglaló elolvasását!
-
vince
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #8457 üzenetére
Jelzett valaha lemerült akksit? Nekem nem rémlik, hogy láttam volna ilyet ezen a telefonon.
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #8411 üzenetére
Navigálj a http://en.miui.com/unlock/ címre.
Ezek a képernyőfotók büntetnek
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #8407 üzenetére
Nem tetszik neki a nick, írj be másikat!
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #8324 üzenetére
Ne kilopta, csak felhasználói interfészt biztosít hozzá
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #8321 üzenetére
Ezek nagy része miui9 funkció.
-
vince
őstag
válasz
Vjankovics82 #8248 üzenetére
Vannak kétségeim, de tégy egy próbát
-
vince
őstag
válasz
Vjankovics82 #8244 üzenetére
De milyen tok alatt fér el a kilógó sim + fém tokja + alatta a pcb + fólia (hogy a telefont se karcolja össze)? Ez saccra legalább 3-4mm vastag így összesen.
-
vince
őstag
Banggoodon cris78 kuponkóddal $15.89
(#7942) orso0355
Inkább a Mi Band 2 topikba irányítsd, a kupon is onnan van -
vince
őstag
válasz
Black_Raven #7855 üzenetére
Valószínűleg te már aktiváltad (egy sms-t küld a rendszer).
-
vince
őstag
-
vince
őstag
időzített repülőgép mód
Biztonság app, akkumulátor, majd automatizált feladatok. A repülőgép üzemmódon felül 10 másik dolgot is időzíthetsz.- akku százalékos kijelzés
Beállítások, értesítések és állapotsor, majd alulról a harmadik lehetőség- színes led
Beállítások, rendszer, majd jelzőfény -
vince
őstag
válasz
Black_Raven #7737 üzenetére
Természetesen nem keverhető össze, de bárkinél jöhet rövidzárlat
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #7734 üzenetére
Biztosan nem az sd-n lévő romot tallóztad be az updaterben? A leírtak alapján én erre tippelnék.
-
vince
őstag
válasz
lócitrom #7596 üzenetére
Azt nem látom be, hogy rom cseréhez miért jó innen-onnan letöltött tuti programokkal trükközni vagy két lépésben (marshmallow dev, majd nougat dev) romot frissíteni (amiről nincs visszaút, csak trükkel), ahelyett, hogy az ember kinyitná a bootloadert és onnantól szabad kezet kap. Szerintem sokak fejében azt kellene tisztázni, hogy bl nyitás ≠ kötelező mókolás, vackok feltöltése, telefon használhatatlanná tétele.
-
-
vince
őstag
Várom az új miuihut
Az eu rom changelogjában van egy ilyen változás: Optimize - Vibration no longer affects the features which reduce ringer volume when the phone is lifted or flipped to silence (10-10)Ha jól látom, ez a global changelogban is szerepel, működik a lefordítással némítás bekapcsolt rezgés mellett is?
-
vince
őstag
Figyelmedbe ajánlom az összefoglalót! A következő miui romok léteznek a telefonhoz:
- Global stable (ez van fent neked, ezzel szállít az eustock, de ez nem az eu rom)
- Global developer
- China stable
- China developer
- Xiaomi.eu stable (eu rom)
- Xiaomi.eu developer (eu rom)
- MIUIHU (hu rom)Utóbbi három tud landscape sms-t.
-
vince
őstag
válasz
UNauthorized #7289 üzenetére
Ezt a felhasználási szokásaid döntik el, nekem pl. nem éri meg, de mondjuk orso0355 fórumtárs kifejezetten ezt a verziót kereste. A 4/64-es is tud 4G-t, de nincs benne 800 MHz-es ún. B20 sáv (az mi és miért jó?)
(#7288) Krisszalai
pár fotót dobj fel róla légyszi, hogy hogy áll a kijelzőn! -
vince
őstag
Megértelek, bár én jóval szolidabban használom
Nagy gixer egyébként nem szokott lenni a heti verziókkal, sőt most így hirtelen kisebbekre sem emlékszem
(#7088) ftt és (#7089) palesz22
Olvassátok el kérlek az összefoglalót, mindkettőtök választ fog találni benne (ftt kolléga csak részben) -
vince
őstag
válasz
Black_Raven #7079 üzenetére
miuihu igen. A global devből kivették ezt? A hu és eu romok is fejlesztői verziók, de a kínai szoftveren alapulnak.
-
vince
őstag
válasz
Diopapa #7062 üzenetére
Pedig ott van (nem csak nálam), MIUI9 az én rendszerem is.
-
vince
őstag
válasz
szetcsuszott #7034 üzenetére
Korai romokkal jelezték ezt a hibát néhányan, az utóbbi hónapokban nem emlékszem, hogy előjött volna (mármint itt a fórumon). Nálam sosem volt ilyen probléma. Tudom, hogy olyantól kértél jelzést, akinél volt, de torz képet kapsz ha csak azok beszámolói jutnak el hozzád, akiknek bajuk van a készülékkel
-
vince
őstag
válasz
Viktor0610 #6884 üzenetére
Igen, ezt akartam kérni én is, miután kellően felcsigázta az érdeklődést
-
vince
őstag
válasz
Bambuszpro #6880 üzenetére
Nem tudom sajnos, hogy lehet-e alkalmazásoként színt beállítani. Őszintén szólva nekem elegendő volt a fix fehér értesítő led is, innentől bármilyen fejlesztésnek örülök
-
vince
őstag
válasz
Bambuszpro #6875 üzenetére
A magisk safety net teszten az első, egyébként más problémával is küzdő verzió nem ment át, azóta rendben van.
Az rgb led iránynak jó, egyelőre négy szín működik: ha a pirosat, sárgát vagy zöldet választom, akkor sárgán világít, kék vagy lila választása esetén lila a led, a cián és fehér rendesen működik.
(#6876) bb71
miuihu integrálva tartalmazza, lásd pl. #5015 -
vince
őstag
válasz
Viktor0610 #6833 üzenetére
-
vince
őstag
Ha már tárcsázó a téma: hívás közben ha pötyögök a billentyűzeten (ügyfélszolgálaton menüket választok, ügyfélszámot vagy pint írok be) sehogyan nem tudom törölni - nem lehet csak ha vége a hívásnak?
-
vince
őstag
válasz
calamites #6468 üzenetére
Én is xperia billentyűzetet használom, tetszik.
Nemrég beszéltünk róla, hogy ezzel a moddal lehetséges a gyorsabb töltés, de wakelockot okoz. A pakk már egy hete a telefonon, tegnap csak töltöttem és ismét beakadt, újraindítás kellett neki
-
vince
őstag
válasz
orso0355 #6452 üzenetére
Ez Xiaomi, így szeretjük
btw, lehet, hogy érdemes lenne beleírni az összefoglalóba a Nyitási folyamat leírása cím elé, hogy a fejlesztői beállításokban hozzá kell kapcsolni a készüléket a fiókhoz, sokan belefutottak már ebbe és elég kellemetlen a 72 órás várakozási idő, amikor már megvan az engedélyed. Trebrona, bele tudnád esetleg applikálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest