- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
SenorGrande #22613 üzenetére
Add el, dobd ki, végy másikat, ennyi 😃 ha nem tudod másképp megoldani, akkor add fel 😃
Amúgy milyen égési sérülés érne, ha belevágnál pár százas szöget?
-
orso0355
őstag
válasz
SenorGrande #22609 üzenetére
Sokan azért egész jól elvagyunk ezzel a szeméttel...
-
-
orso0355
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #22292 üzenetére
Jaja, csak miért rejtették el így? 😃
-
-
orso0355
őstag
válasz
kidnou #22288 üzenetére
Köszi, igen. Hogy ehhez miért kell újratelepíteni, az rejtély, de férjemében sincs benne ez a menüpont 😃
De a hang továbbra is ott van, hiába állítottam OFF-ra.
minden néma, a média hangereje is néma, alapértelmezett értesítések is néma, az összes engedélyt megvontam a fb-tól... egyszerűen nincs több ötletem.
Apk telepítésre meg azt írja, hiba van a csomaggal 😃
-
orso0355
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #22267 üzenetére
Nincs már ilyen benne. Egyszerűen kiszedték az alkalmazásból.
-
orso0355
őstag
Grrr megesz a méreg 😃
F.sszar facebookot újra kellett rakni. Azóta minden lájkra, amit nyomok, pittyeg egyet. Az istennek se tudom kikapcsolni 😃 minden létező értesítést és engedélyt kikapcsoltam. Amúgy már NINCS benne olyan, hogy alkalmazásbeállítások. Egyszerűen eltűnt. Nem tudom beállítani, hogy ne pittyegjen.
Help!
-
orso0355
őstag
válasz
gyenesmartin #22237 üzenetére
Magától nem is jön vissza semmi. A gép nem olyan okos, hogy ilyeneket eldöntsön. Azt csinálja, amit te beállítottál neki.
-
orso0355
őstag
válasz
gyenesmartin #22235 üzenetére
Na. 😃
-
orso0355
őstag
válasz
gyenesmartin #22233 üzenetére
Akkor se stimmel. Én törlöm a galériából, és azzal mindenhonnan automatikusan törlődik, nem jön vissza egy se. Beállításokban valami katyvasz?
-
orso0355
őstag
válasz
lsebestyen #22149 üzenetére
Az akkor érdekes. Minimumon nálam néma, maxon jó hangos, szóval ahogy gondolom mennie kéne. Többiek valami? User error lenne? Milyen romon vagy?
-
orso0355
őstag
válasz
lsebestyen #22143 üzenetére
Nem értem... a hangerőállító gombokkal próbálkoztál már?
-
orso0355
őstag
válasz
stanley00 #22130 üzenetére
Hát nekem global stabil van, nem ragadt be semmi, és nem változott át magától dev romra
szóval lehet hogy érdemes lenne leszedni egy kicsit a fejüket, vagy beírni nekik a könyvbe, vagy szépen megkérni, hogy ugyan talán tegyék már vissza a globstabilt, mert egyébként meg ez egy hülyeség, ne nézzenek már madárnak, és ők ba...ták el.
Esetleg a fogyvéddel való fenyegetőzés is szóba jöhet
-
orso0355
őstag
válasz
®abstract® #21724 üzenetére
Nekem megérte a 4/64, de nekem nem volt fontos a B20.
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #21388 üzenetére
Én azonnal, az első nap átállítottam az Accuweatherre, így a gyárival nincs tapasztalatom, de ez legalább működik :-)
-
orso0355
őstag
válasz
mike1334 #21080 üzenetére
Egy közel 50 ezres talált tárgyas csoportban vagyok moderátor. Szerinted nem próbálkoznak a telefont találók állandóan ezzel? Napi legalább tucatnyi telefont találnak. Úgy elhajtják őket az összes szolgáltatótól, mint annak rendje. Mi pedig csak a törvényes megoldást javasolhatjuk (nyilván persze a találó azt tesz, amit akar, ez van).
-
orso0355
őstag
Elvesztett valaki esetleg KÖKI-nél egy 4X-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest